HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm internetten izle: Sezon finali nasıl izlenir?

Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm ile dizinin sezon finali ile karşı karşıyayız. Dizi, resmi yayınını 7.sezon 7. bölüm ile internetten ve TV platformundan pazarı pazartesiye bağlayan gece gerçekleştirecek. Birçok Game of Thrones takipçisi, 7.sezon 7.bölüm (sezon finali) internetten nasıl izlenir sorusunu soruyorlar. Dizi, sızıntılar eşliğinde sezon finali gösterimini gerçekleştirecek. İşte Game of Thrones 7.sezon 7. bölüm internetten izleme rehberi...

Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm internetten izle: Sezon finali nasıl izlenir?

Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm, sezon finali olarak bu hafta sezonun son gösterimini yapacak. 7.bölüm, yani sezon finali sinopsisi ve uncut videolarıyla internete sızdırılmış olsa da; dizinin takipçileri büyük bir sadakat örneği göstererek, Game of Thrones 7.sezon bölümlerini hem internetten hem de TV platformlarından izleyerek dizinin seyir reytinglerini milyonlara ulaştırdılar. Ağırlıklı olarak sorulan sorulardan bir tanesi de yurtdışında olan dizi takipçilerden geldi; Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm internetten nasıl izlenir?

Game of Thrones 7.sezon finali geldi ve çattı. Dizi, avrupa'nın tamamında, Amerika kıtasının tamamında, Rusya'da ve Türkiye'de aynı saatlerde gösterime girecek. Dizinin 7.sezon 7. bölümüne kadar her bölümü çok konuşuldu, çok tartışıldı, üstelik 1.5 TB'lık sızıntılar dahi Game of Thrones takipçilerinin merakını köreltmedi. İnternetin hızla yayılması, dizileri internetten yasal olarak izleyebileceğimiz platformlarının artmasıyla, Game of Thrones 7. sezon 7. bölümü internetten yasal olarak izlemek daha fazla mümkün.

Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm izle!

GAME OF THRONES 7.SEZON 7.BÖLÜMÜ (SEZON FİNALİ) İNTERNETTEN İZLEYEBİLECEĞİNİZ YASAL İNTERNET SİTELERİ!

Game of Thrones 7.sezon bölümleri, beIN Connect ve Digiturk platformlarında yer alıyor. Eğer platforma üyeliğiniz varsa; Game of Thrones 7.sezon 7. bölümü yani sezon finalini internetten izleyebilirsiniz. Bununla birlikte, yurt dışında olan Game of Thrones takipçileri, özellikle Almanya ve ABD'den AT&T Direct Now servisi aracılığı ile 7.sezon 7.bölümünü, yani sezon finalini internetten izleyebilirsiniz. Üstelik, Chromecast, Apple TV ve bunun gibi cihazların uygulama havuzlarında AT&T Direct Now HBO Now gibi uygulamaları indirerek dizinin 7.sezon 7. bölümünü internetten izleyebilirsiniz.

HBO Go: HBO Now ve HBO Go... Game of Thrones dizisinin resmi yayın platformu. 7.sezon 7. bölümünü, HBO Now uygulaması ile PlayStation 4 gibi oyun konsollarınızla da internetten izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 7.SEZON SEZON FİNALİ SONRASINDA TAKİPÇİLER KİMİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR?

HBO, Game of Thrones 7.sezon 7.bölüm içerisinde, takipçilerin hangi karakterin ölmeyip, yeni sezona devam etmesini istediğini de duyurdu. İşte HBO'ya göre 'yaşaması gereken karakterler':
Daenerys Targaryen
Jon Snow
Tyrion Lannister
Bran Stark
Jaime Lannister
Gendry

ŞİRKETLERE UYARI: SİZLER DE GAME OF THRONES GİBİ HACKLENEBİLİRSİNİZ!

Bir siber güvenlik şirketinin uzmanları, şu konulara dikkat çekiyorlar:
diğer kuruluşların HBO'nun yerinde olsalar nasıl tepki vereceklerini hayal ederek biraz zaman geçirmeleri gerektiğini ve güvenliklerini sağlamlaştırmak için doğru adımlar atarak ağlarının gaspçıların bir sonraki hedefi olma şansını azaltmalarını önerdi. Bitdefender uzmanları şirketlere nasıl korunabilecekleri konusunda 10 önemli tavsiyede bulundu.

• Dijital varlıklarınızın envanterini ve bulunduğu yeri temiz tutun, böylece siber suçlular sizin haberiniz olmadan sisteminize saldıramaz.

• İşletim sisteminiz ve uygulamalarınız dahil bütün yazılımları güncelleyin.

• Personellerin cihazlarındaki bilgiler dahil, bütün verileri her gün yedekleyin. Böylece eğer saldırıya uğrarsanız, şifrelenen verileri geri yükleyebilirsiniz. Önemli verileri mutlaka bilgisayarınıza ve ağınıza bağlantısı olmayan güvenli bir ortamda da yedekleyin.

• Bütün verileri şirketinizin ortak dosya paylaşım ağına koymayın. Paylaşım ağınızı bölümleyin.

• Şirket çalışanlarını siber güvenlik hakkında bilgilendirin. Bilinmeyen kaynaklardan gelen e-posta eklerini ve linkleri açmamaları konusunda onları uyarın. Unutmayın ki, bir şirket ancak en zayıf halkası kadar güvendedir.

• Eğer bir virüs şirket ağına erişirse, çalışanları bilgilendirecek bir iletişim stratejisi geliştirin.

• Herhangi bir saldırı olmadan önce, olması durumunda ne yapacağınızı yönetim kurulu ile kararlaştırın.

• Belirli cihaz ya da uygulamaların, satıcılarıyla iletişime geçip, yaşam döngülerinde siber güvenliklerini tekrar gözden geçirerek tehdit analizi uygulaması yapın.

• Bilgi güvenliği ekibine penetrasyon testi uygulamaları ve bir güvenlik açığı varsa bulmaları için talimat verin.

• Tüm cihazlarınız için zararlı yazılımları, kimlik avı ve saldırı girişimlerini tespit edip engelleyecek akıllı bir güvenlik çözümü edinin.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler