HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Grup Yorum, 30. yaşını Sıhhiye Meydanı’nda kutlayacak

Grup Yorum, 30. yaşını Adana, İzmir ve İstanbul'un ardından 5 Temmuz Pazar günü saat 18.00'de Ankara Sıhhiye Meydanı'nda ücretsiz düzenleyeceği konserle kutlayacak.

ANKARA (ANKA) - Grup Yorum Üyesi Cihan Keşkek, "İstanbul konserimizin ardından Ankara Sıhhiye konserimizi de kazandık. Güzel günler göreceğiz, inanın. Bu halk çok kaybetti ama kazanmasını da biliyor" dedi.

Grup Yorum, 30. yılını 5 büyük meydan konseriyle kutluyor. 30. yıl konserlerinin stadyumlarda yapılmasının engellemesinin ardından meydan konserleri düzenlemeye karar veren Grup Yorum, 13 Haziran'da Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda, 20 Haziran'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda, 28 Haziran'da da İstanbul Bakırköy Halk Pazarı'nda yüz binlerce dinleyicisiyle buluşmuştu. Bakırköy konserinde Grup Yorum'a ABD'li folk sanatçısı Joan Baez de eşlik etmişti.

Grup Yorum'un İstanbul ve Ankara konserlerine valiliklerce "toplumun bazı kesimleri tarafından tepki toplayabileceği" gerekçesiyle yasaklanmış; ancak İstanbul 4. İdari Mahkemesi ile Ankara 13. İdare Mahkemesi, kararların yasaya aykırı olduğuna hükmederek, yürütmeyi durdurmuştu.

-"BU HALK ÇOK KAYBETTİ AMA KAZANMASINI DA BİLİYOR"-

Grup Yorum Üyesi Cihan Keşkek, ANKA'ya yaptığı açıklamada, İstanbul konserlerinin ardından Ankara Sıhhiye konserini de kazandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün ülkesinden milyonlarca dinleyicisi olan, uluslararası alanda da ciddiye alınan bir sanatçının, 'Konserimizi kazandık' demesi ne kadar trajikomik bir durum, değil mi? İşte bizim ülkemizde böyle, konserler kazanılır. Kazanırsan yaparsın. Halkın, kamuoyunun, sanatçı dostlarımızın, milletvekilinden, avukatına dinleyenlerimizin ve sevenlerimizin yoğun ısrarı, emeği ve bastırmasıyla alınmıştır bu konserler. Güzelliği de buradan geliyor. Şimdi Sıhhiye'yi doldurma zamanı. Grup Yorum'un 30. yılına yakışır bir şekilde Ankara ve İç Anadolu seyircisinin de bizi yalnız bırakmayacağını ve bu konsere kalabalık bir katılım için elinden geleni yapacağını biliyoruz. Tıpkı Adana, İzmir, İstanbul konserlerimizde olduğu gibi, aynı coşkuyla. Biz de dev bir orkestra ve halk korosuyla geliyoruz, 30 yıllık tarihimizden seçtiğimiz şarkılarımızla, danslarımızla ve sanatçı dostlarımızla... Güzel günler göreceğiz, inanın. Bu halk çok kaybetti ama kazanmasını da biliyor."

Grup Yorum, 5 Temmuz Pazar günü saat 18.00'de Ankara Sıhhiye Meydanı'nda düzenleyeceği konserin ardından 11 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da Tunceli Seyit Rıza Parkı'nda dinleyicileriyle buluşacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler