HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güler'den derbi açıklaması

İçişleri Bakanı Muammer Güler, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güler'den derbi açıklaması

LİG TV'de yayınlanan Maraton adlı programa bağlanan Güler şunları söyledi:

"Ülkenin önemli derbisinin böyle bitmiş olması üzüntü verici. Kanun çerçevesinde değerlendirmek zorundayız. TFF'nin maçla ilgili alacağı kararlar yetki sınırımızda değil. Şimdi maalesef seyircinin sahaya girmesi nedeniyle maç tatil edildi. Öngürülmeyen bir durum. Stattaki kameralarla tespit edilen herkesle ilgili gereken yapılacak. Maça girmekten men ettiğimiz kişileri yeniden stada sokmayacak bir sistemi kurmayı hedefledik. Bununla ilgili bir çalışma var. Kamera sistemi çok kısa sürede kullanılacak. Çıkan olaylarda 66 gözaltı var. Polis teşkilatı olarak gerekeni yapacağız. Olayın başka boyutları var. Organize olup olmadığı konusuna bakacağız. Elbette ki burada müeyyidelerin caydırıcı şekilde uygulanması lazım. 4 binin üzerinde men kararı var. 4582 kişi hakkında men kararı verdik Men kararı alınan 2100 kişinin karakola gelip imza vermesiyle ilgili caydırıcı bir durum olmadı. Bununla da ilgileneceğiz."

BAYKAN: STATTA 3 KAPI KIRIK
Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Baykan da Maraton'a önemli açıklamalar yaptı. Baykan "Statta 3 kapı tamamen kırılmış. Bilet okuyucuları devreden çıkarılmış. Stada bu şekilde yükleme yapılarak ve kapılardaki görevliler devre dışı bırakılarak biletsiz girilmiş. 8 adet de dedektör devreden çıkarılmış" açıklamasını yaptı.

Tüm haberler

Ek yerleştirme konusunda her şey! Tıklayın!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler