HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye geneli parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu geçecek.

Hava durumu bugün nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Hava sıcaklığı ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 2-4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz ile Zonguldak, Bartın ve Ordu, öğle saatlerinden sonra Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Ankara, Çankırı, Sivas, Kayseri ve Ordu çevreleri ile İzmir'in iç ve kuzey ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 2-4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimleri ile İzmir'in iç ve kuzey ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç ve doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin kuzeybatısı ile Kayseri ve Sivas çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın çevreleri, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeyi çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (32)

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(34)

ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (34)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (32)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(29)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(36) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler