HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava Durumu: Sıcaklar ne zaman düşüyor? Yağış gelecek mi?

Eylül ayı sıcaklıkları kendi rekorunu kırarken sıcaklıkların ne zaman düşeceği, yağışın ne zaman geleceği merak edilirken; sıcaklar ne zaman gidiyor sorusu sosyal medya dahil her platformda soruluyor. Üstelik İstanbulluları bekleyen bir müjde: hava sıcaklıkları cuma düşecek ve yağmur geliyor! Ayrıca İzmir hava durumu da 21 Eylül günü itibariyle düşüşe geçecek. İşte haftanın hava durumu ve sıcaklıklar ile ilgili güncel bilgiler...

Hava Durumu: Sıcaklar ne zaman düşüyor? Yağış gelecek mi?

Sıcaklıkların 37 derece - 38 dereceye kadar ulaşmasıyla Eylül ayı kendi rekorunu kırdı! MGM'ye göre bu hafta hava sıcaklıkları 6-7 derece mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Üstelik İstanbul'da akşam saatlerinde dahi 35-36 derecelik sıcaklıkla boğucu bir gün yaşandı. Hava Durumu göz önünde bulunudurulduğunda yurt genelinde şu tablo çıktı:

Ankara: Az bulutlu ve açık 35 İstanbul: Az bulutlu ve açık 35 İzmir: Az bulutlu ve açık 34 Bursa: Az bulutlu ve açık 39 Adana: Parçalı ve az bulutlu 34 Antalya: Az bulutlu ve açık 30 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 28 Erzurum: Parçalı bulutlu 29 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37
Peki sıcaklıklar ne zaman düşüyor? İstanbul'a yağmur ne zaman yağacak? İşte en güncel hava durumu tahminleri...

GÜNCEL HAVA DURUMU BİLGİSİ: CUMA GÜNÜ YURT GENELİ SERİNLİYOR, İSTANBUL'DA YAĞIŞ VAR!

Cuma gününden itibaren sert sıcaklık düşüşü bekleniyor. Karadeniz bölgesi yine bol güneşli, perşembe günü de öyle olacak. Cuma günü ise Bolu çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu ve Güneydoğu'da bol bol güneşleniyor, perşembe de öyle olacak cuma günü de. Güneydoğu'da sıcaklık 40 dereceye dayanıyor ancak perşembeden itibaren 35 derecelere inecek.

İzmir'de ise sıcaklıklar 21 Eylül günü itibariyle düşüşe geçiyor! Meteoroloji'den alınan verilere göre, İzmir'de 21 Eylül Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarında düşüş bekleniyor. 21 Eylül'den itibaren daha serin bir havanın İzmirlileri beklediği tahmin ediliyor. EGE Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 33°C Az bulutlu ve açık AYDIN °C, 37°C Az bulutlu ve açık IZMIR °C, 34°C Az bulutlu ve açık KÜTAHYA °C, 33°C Az bulutlu ve açık İzmir'de hava sıcaklıkları önümüzdeki 5 gün boyunca en düşük 16, en yüksek 28 derece olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler