HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı 7 derece azalacak

Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 7 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile İzmir, Manisa, Afyonkarahisar ve Samsun çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, ülke geneli parçalı, batı ve iç kesimleri yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz ile İzmir, Manisa, Afyonkarahisar ve Samsun çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Marmara'nın doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli (30-60 Km/sa) esecek. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'da sis ve pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı batı kesimlerde 3 ila 7 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, Marmara'nın doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu ile Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, bölgenin doğusunda güney yönlerden kuvvetli (30-50 Km/sa) esecek.

EGE BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde İzmir, Manisa ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinden sonra Kıyı Ege'nin sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Antalya çevreleri ile sabah saatlerinde Göller Yöresi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (30-60 Km/sa) esecek.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara, Çankırı ve Kırıkkale ile Eskişehir'in doğu kesimleri sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, bölgenin doğusunda güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) esecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Samsun çevreleri sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar, Orta Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) esecek.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı. (21)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve gece saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı. (22)

ADANA: Parçalı bulutlu. (27)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (23)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı. (17)

SAMSUN: Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı. (24)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (16)

DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu. (21)

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler