HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava yağışlı, sıcaklık mevsim normallerinde

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, sıcaklık, mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu, Kocaeli, Bursa ve Muğla çevreleri ile Trakya kesimi, İstanbul, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimler ve Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI-

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bulunurken, Meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

-BUZLANMA VE DON İLE BİRLİKTE SİS UYARISI-

Meteoroloji, yurdun iç ve doğu bölgelerinde beklenen buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi beklendiğine işaret ederken, vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Kocaeli ve Bursa çevreleri, öğle saatlerinden sonra Trakya kesimi ile İstanbul çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunuyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, Bitlis, Şırnak, Van, Hakkari çevreleri ile Elazığ ve Malatya'nın güney kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kuzeyi ile yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA SICAKLIĞI-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra yağmurlu.(9)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu.(6)

İZMİR: Parçalı bulutlu.(12)

ADANA: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı.(14)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(14)

ESKİŞEHİR: Parçalı ve çok bulutlu. (5)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (10)

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu.(9)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli.(-2)

DİYARBAKIR: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu.(9) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler