HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hızlı ve Öfkeli 8'in devamını bekleyenlere müjde!

Hızlı ve Öfkeli 8'in devam filmi mi geliyor? Halen popülerliğini bırakabilmiş değil vizyona girişinin 15 gün sonrasında bile sineama salonlarında gerilemiş değil. Vin Diesel, Dwaybe Johnson ve Jason Statham gibi popüler isimleri toplayan serinin 8. filminin devamı mı geliyor? Büyük ihtimalle Hızlı ve Öfkeli 8'in spin-off'u olacak.

Hızlı ve Öfkeli 8'in devamını bekleyenlere müjde!

Hızlı ve Öfkeli 8 filminin devamı için çok beklemeyeceksiniz. Zira Hızlı ve Öfkeli 8 filmi henüz hala vizyonlardayken, ekibin yeni bir film hazırlığında olduğu söyleniyor. Hızlı ve Öfkeli 8 gibi veya Furious 7 gibi tek başına bir film değil, Hızlı ve Öfkeli 8'in konusundan devam edecek ve aslında filmin çekimleri esnasında ekip, zaten bir alternatif seneryoyu tamamladı.

Hızlı ve öfkeli yeni filmiyle ilgili çıkan dedikodular yeni bir durum değil, oyuncu Vin Diesel, katıldığı bir gece programında "iki farklı seneryo" olduğundan bahsetmişti. Bu seneryodan ortaya çıkacak olan film, büyük ihtimalle 2018'in kış sezonunda duyurulup bahar aylarında vizyona girebilir.

Sadece kübada geçecek

Hızlı ve Öfkeli 8'in muhtemel devam filminin sadece Küba'da geçeceği belirtiliyor. Vizyona giren filmin bir kısmı zaten Küba-Havana'da ve İzlanda'da çekilmişti. Vizyondaki Hızlı ve Öfkeli 8 filmi, Küba ve İskandinav çekimlerinden sonra ABD'de devam etti: Ohio ve Cleveland'te devam eden çekimler Atlanta ve New York'ta devam etmişti.

Hızlı ve Öfkeli 8'in içerisinden çıkarılan yeni film ise sadece Küba'da geçecek. Ancak vizyondaki film kadar veya bu filmden daha fazla aksiyon sahnesi bekliyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Yeni filmde aksiyon sahneleri otomobil sahneleriyle devam etmesi bekleniyor ancak silahlı çatışma ve dövüş sahneleri, yerini yarışlara bırakacak gibi. Ayrıca yeni film sadece Hızlı ve Öfkeli 8'in devamı olsa da seneryo ve konu açısından devam filmi değil, daha farklı bir seneryo bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler