HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSG sınav giriş belgeleri yayınlandı, İSG sınav yerleri belli oldu

ÖSYM, 30 Nisan'da gerçekleştirilecek İSG öncesinde İSG sınav giriş belgelerini yayınladı. İSG sınav giriş belgelerinin yayınlanmasıyla adaylar İSG sınav yerlerini öğrenebilecekler.

İSG sınav giriş belgeleri yayınlandı, İSG sınav yerleri belli oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Dönem Sınavı'na (İSG) az bir süre kaldı. 30 Nisan 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınav öncesinde ÖSYM, İSG sınav giriş belgelerini yayınladı. Sınav günü adayların yanlarında bulundurmaları gereken İSG sınav giriş belgeleri, aynı zamanda adayların İSG sınav yerlerini de öğrenmelerini sağlayacak. Adaylar İSG sınav giriş belgelerini T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nden alabilecekler. Aşağıda yer alan bağlantıdan İSG sınav yerlerini öğrenebilir, sınav giriş belgesi alabilirsiniz.

İSG GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM ADAYLARI BİLGİLENDİRDİ

30 Nisan'da yapılacak 2016 İSG 1. Dönem Sınavı'nın giriş belgeleri konusunda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) duyuru yayınladı. ÖSYM'den yapılan duyuruda, "30 Nisan 2016 tarihinde, saat 09.30'da yapılacak olan 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1.Dönem Sınavına (2016-İSG- 1.Dönem)başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir" ifadelerine yer verildi.

İSG BELGELERİ ÇIKTISI NASIL ALINIR?

ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'nden yayınladığı İSG sınav giriş belgelerini sınava girecek adayların yanında bulundurması gerekiyor. Bu nedenle bu belgelerin çıktılarının alınması çok önemli. Öncelikle adayların ÖSYM'nin sistemine kayıtlı olması gerekiyor. Bu durumda adayların T.C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifrelerini kullanarak sisteme giriş yapması lazım. Ardından açılan ekrandan İSG sınav giriş belgelerini alabilirsiniz.

SINAVA GİDERKEN BUNLARI UNUTMAYIN

ÖSYM tarafından düzenlenen sınavlara girecek adayların uyması gereken kurallar vardır. Buna göre öncelikle İSG sınav giriş belgeleri (girilen sınavın belgesi) ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartınızın yanınızda bulunması gerekmektedir. Bunun yanında pasaportlar da kimlik işlevi görmektedir. Diğer yandan değişen sistemden bu yana adayların kalem, silgi, kalemtıraş, peçete gibi materyalleri ÖSYM tarafından karşılanmaktadır ve adayların üzerinde bunlardan bulunmaması gerekir. Adaylar sınavlara girerken sadece şeffaf pet şişe içerisinde su bulundurabilirler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler