HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul her yerden kilitlendi: Hem kara hem deniz durdu

Yenibosna'da metrobüs arızası nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Çok sayıda kişi metrobüs yolunda yürüdü. Peşpeşe sıralanan metrobüsler uzun kuyruk oluşturdu. İstanbul Boğazı'nda "kısıtlı görüş" nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu. İstanbul Liman Başkanlığı'nın açıklamasına göre, kısıtlı görüş nedeniyle saat 22.30'dan itibaren gemi geçişlerinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.

İstanbul güne sisle uyandı. Sabahın ilk saatlerinde evlerinden dışarıya çıkan vatandaşlar sisle karşılaştı. Araçlarıyla trafiğe çıkan sürücülerin sis nedeniyle zor anlar yaşadı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ekili olan sis nedeniyle görünmez olurken, sürücülerin sis farlarını yakarak ilerlediği görüldü.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

BOĞAZ’DA GEÇİŞLER DURDURULDU

İstanbul Boğazı’nda “kısıtlı görüş” nedeniyle gemi geçişleri geçici olarak durduruldu. İstanbul Liman Başkanlığı’nın açıklamasına göre, kısıtlı görüş nedeniyle saat 22.30’dan itibaren gemi geçişlerinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.

DİKKAT! METROBÜS ARIZA YAPTI, SEFERLER DURDU

İstanbul'da bu sabah metrobüsle işe gitmek üzere yola çıkanlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Metrobüs yolunda araçlar peş peşe uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul'da bu Sabah metrobüs kullananlar zor anlar yaşadı. Metrobüs arızası nedeniyle Avcılar yönüne giden metrobüsler yolda kaldı. Uzun metrobüs kuyrukları oluştu, yolcuların bazıları araçlardan inerek yoluna yaya devam etti.

SEFERLER TEKRAR BAŞLADI

Saat 09:10 sıralarında arıza giderildi, seferler yeniden yapılmaya başlandı.


En Çok Aranan Haberler