HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullu Gelin 25. son bölüm izle: Süreyya'nın rüyasını Esma gerçeğe döndürdü! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 25. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Star TV'de yayınlanan ve Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı, gerçek hayattan uyarlanma dizi İstanbullu Gelin son bölümde İpek'in psikolojik rahatsızlığı ve bebeği kabul etmemesi konakta sorun oluyor. Süreyya'nın bir gece annesini ve bebeğini gördüğü rüyanın sabahında Esma Hanım, İpek'in bebeğini kucağına bırakıyor. Fakat Esma Hanım'ın planları başkadır. İşte İstanbullu Gelin 25. son bölüm...

İstanbullu Gelin 25. son bölüm izle: Süreyya'nın rüyasını Esma gerçeğe döndürdü! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 25. bölümü ile dün akşam Star TV'de ilgiyle izlendi. Gerçek hayat hikayesinden ekrana uyarlanan İstanbul Gelin dizisinde başrolleri Aslı Enver ile Özcan Deniz paylaşıyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümde Fikret'in gazeteciye haberi yayınlanması için izin vermesi, Osman'ın Garip'ın kızı ile birlikte olması ve İpek'in hastaneden konağa gelmesi ama hala bebeği kabul etmemesi ve sonrasında Esma Hanım'ın beklenmedik hareketi heyecanla ve merakla izlendi. İstanbullu Gelin 25. son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin son bölümde Fikret'in Adem ile birlikte ortak bir karar alması ve abisi Faruk'un işini bitirmek istemesi herkesi şok etmişti. Fakat bu beklenen hareket Fikret'in ailesi ile ilgili haberin gazetede yayınlanması ile birlikte ortaya çıktı. Esma Hanım, gazetedeki haberi görünce adeta deliye döner. Fakat onu ve herkesi şaşırtan ise Fikret'in bundan bilgisi olması ve haberin yayınlanmasına izin vermiş olmasıydı. Esma Hanım, bu yüzden Faruk'a sitem ediyor ve sonunda istediğin oldu diyor.

İstanbullu Gelin 25. bölümde aileyi rahatsız eden bir diğer konu ise Osman'ın Garip'in kızı Burcu ile birlikte olması idi. Esma Hanım, bunu duyar duymaz Garip'i arar ve "Senin kapıdan giremediğin konağa bu yolla girebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun" diyerek tepki gösteriyor. Garip ise bunun karşılığında "Hay evin batsın! Benim sana verecek kızım yok." diyerek karşılık verir. Bu olayı Faruk, Süreyya'ya anlatır. İçinde aşk olması Süreyya için yeterlidir. Bu yüzden Osman'a arka çıkmaya karar verir.

İstanbullu Gelin son bölümü Süreyya'nın rüyası ve Esma Hanım'ın beklenmedik hareketi ile sona eriyor. Süreyya, geceleri İpek'in bebeği ağladığı zaman uyanıyor ve zor durumda kalan Fikret'e bebeğe mama hazırlamasında yardımcı oluyor. Son gece yine bu şekilde mama hazırladıktan sonra Fikret, Süreyya'nın bebeğe yedirmesini ister. Süreyya, daha sonra rüyada hastanede uyanır. Kapıdan annesi giriyor ve halen genç, en son gördüğü haliyle. Annesi, kucağına kendi bebeğini bırakıyor. Süreyya, bebeği kucağında iken annesi gitmeye hazırlanıyor. Ve Süreyya'nın "Gitme" sözüne karşılık annesi gidiyor. Bu şekilde rüyadan uyananan Süreyya ile onu sakinleştirmeye çalışan Faruk'un odasına Esma Hanım, kucağında bebek ile giriyor. Esma Hanım, başka çaresi kalmadığını söyleyerek Süreyya'nın kucağına bebeği bırakır. Aynen rüyasındaki gibi. Süreyya, rüyasındaki olayın gerçekleşmesi nedeniyle gülümser. Fakat Esma Hanım'ın bu beklenmedik hamlesi ile planladığı başka birşeydir. Bebeği kabul etmeyen İpek'in bu şekilde inadından vazgeçeceğini düşünür. İstanbullu Gelin son bölümü aşağıdaki link ile izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 25. son bölüm izlemek için tıklayınız

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin yeni bölümde, günün erken saatlerinde gelen bir haber konakta kıyamet kopmasına sebep olur. Esma Hanım, gazetede ailesi ile ilgili haberi görünce deliye döner. ve Fikret'in haberin yapılmasını izin verdiğini duyunca adeta şok olur ve "Sonunda kardeşi kardeşe düşürdüler!" der. Bundan dolayı da Faruk'a sitem eder. Büyük kararların eşiğindeki Dilara hiç ummadığı bir olayla karşılaşır.

Süreyya içinde büyüyen korkuyla yüzleşmek ister. Bu uğurda attığı adım hiçbir şeyden haberi olmayan Faruk tarafından çok farklı anlaşılır. Nurgül’ün ricasını kırmak istemeyen Osman’ın yemek masasında söylediği sözler herkesi şok eder. Esma’nın son hamlesi Faruk ve Süreyya’yı çok şaşırtacaktır. Ancak derinlerdeki sebep bambaşkadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler