HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıraç Kerkük Zindanı klibi ile sosyal medyanın gündeminde. Kıraç Kerkük Zindanı klibi izle

Ünlü şarkıcı Kıraç Kerkük Zindanı türküsünü seslendirmesinin ardından bu kez çektiği klip ile gündemde. Twitter hesabından paylaştığı Kerkük Zindanı klibi ile dakikalar içerisinde beğeni alan Kıraç'ın Kerkük Zindanı klibi konuşulmaya devam ediyor. İşte Kıraç Kerkük Zindanı klibi...

Kıraç Kerkük Zindanı klibi ile sosyal medyanın gündeminde. Kıraç Kerkük Zindanı klibi izle

Ünlü şarkıcı Kıraç Kerkük Zindanı için klip çekti. Kerkük Zindanı klibini Twitter hesabında yayınlayan Kıraç'a dakikalar içerisinde binlerce beğeni geldi. Daha önce Cem Karaca tarafından seslendirilen Kerkük Zindanı türküsünü Kıraç yeniden yorumladı. Kıraç Kerkük Zindanı klibini de kısa süre içerisinde hazırlayarak takipçileriyle paylaştı.

Twitter hesabından Kerkük Zindanı klibini paylaşan Kıraç, “Hey! Size söylüyorum! Kerkük Türk değilse bu türkü kimin!!” notunu yazdı. Klibin Kuzey Irak’ta Türkmenlerin yoğun yaşadığı Kerkük’ü de içine alan bölgede referandum gerginliğinin yaşandığı şu günlerde yayınlanması klibe olan ilgiyi daha da artırdı.

KIRAÇ KİMDİR?

1972 senesinde Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Kıraç, öğretmen bir babanın çocuğu olarak ilk öğrenimine doğduğu yerde başladı. 1982’de ilkokul dördüncü sınıftayken babasının tayini nedeniyle ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul Hasköy’de tamamladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümüne girdi. 1992 yılına gelindiğinde Ortaköy'de bir barda sahne hayatına başladı. Kendi müziğini daha geniş kitlelere duyurma, paylaşma arzusu sonucu 1994 yılında ilk demo kasetini hazırladı. Bir arkadaşının aracılığıyla TMC Film ile tanıştı. 1998 yılı Mayıs ayında ilk albümü Deli Düş piyasaya sürüldü. "Dağların Kadını", "Talihim Yok Bahtım Kara" ve "Ben Yolumu Bulurum" şarkılarına klip çekildi.

İlk klip şarkısı "Gidiyorum"'un başarısının ardından Kıraç'ın dinleyici kitlesi arttı. "Bir Garip Aşk Bestesi" ve "Karahisar Kalesi" adlı şarkılara da müzik klibi çekildi. 2002 yılında TMC Film’den gelen bir diziye jenerik ve müzik yapma teklifi müzikal yaşamında yeni bir kapı açtı. Zerda'nın jeneriği ve müzikleri geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başardı. 2003 yılı baharında dizinin müziklerinden oluşan Zerda albümü müzik marketlerdeki yerini alarak başarılı bir satış grafiği yakaladı. Zerda’nın başarısını bir başka dizi, Bir İstanbul Masalı takip etti. Yüksek izlenme oranı bulunan Aliye, Binbir Gece ve Beyaz Gelincik adlı dizilerin müziklerine de imzasını atan Kıraç, Aliye/Soundtrack'le adını daha çok duyurdu.

2009 yılının sonlarında da Yolcu albümü piyasaya çıktı. Ardından Ayşe Şule Bilgiç ile evlendi ve baba oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler