HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuvvetli yağış bekleniyor: Sel uyarısı

Batı Bölgelerde kuvvetli yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağış bekleniyor: Sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, "Bugün yurdumuzun batısında görülmekte olan sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de, yarın sabah saatlerinden itibaren Ege bölge geneli (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar), Batı Akdeniz (Antalya, Burdur ve Isparta) ile Marmara'nın doğusunda (Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa, Balıkesir ve İstanbul'un Anadolu Yakası), yarın akşam saatlerinden sonra ise Adana ve Mersin çevrelerinde kuvvetli, Muğla ile Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla çevreleri, İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ( ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ( çatı uçması, direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE: Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden itibaren İzmir'in güney kıyıları, Aydın'ın kıyı kesimi ile Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile zamanla bölgenin batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Antalya'nın batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir, Konya ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler