HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liselinin bıraktığı çanta, bomba paniğine neden oldu

Bursa'da lise öğrencisinin, karne alıp gelinceye kadar okul yakınındaki ATM yakınına bıraktığı iki çanta, bomba paniğine neden oldu.

Liselinin bıraktığı çanta, bomba paniğine neden oldu

Yurtta kalan Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ö.F.A. bugün okulun son günü olduğu için Karacabey'deki ailesinin yanına gitmek için hazırlık yaptı. Eşyasını doldurduğu iki çantayla yurttan çıkan Ö.F.A., okulun bulunduğu merkezOsmangazi İlçesi'ne geldi. Çantalar ağır olduğu için bunlarla okula gitmek istemedi ve yakındaki Acemler Emniyet Müdürlüğü önündeki ATM’nin yanına bırakıp karne almak için okula gitti.

Bir süre sonra çevredekiler, çantalarda bomba olabileceğinden şüphelenip polislere haber verdi. Polis hem ATM önünde, hem de Emniyet Müdürlüğü çevresinde önlem aldı ve bomba uzmanı çağrıldı. Çantaların fünye ile patlatılması için hazırlık yapılırken, okuldan karnesini alıp dönen Ö.F.A. polisleri görünce şaşırdı. Öğrencinin çantaların kendisine ait olduğunu söylemesiyle herkes derin bir nefes aldı.

Çamlıca'da yurtta kaldığını söyleyen liseli Ö.F.A., "Karnemi alıp Karacabey'deki ailemin yanına gidecektim. Çantalarım ağır olduğu için burada bırakıp karne almaya gittim. Böyle bir paniğe neden olacağımı bilmiyordum" dedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler