HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melih Gökçek istifasından önce 'olağanüstü hal çağrısı' yapacak

Melih Gökçek istifasını Cumartesi günü sunacağını açıklamasının ardından, programı da belli oldu. Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplanabilmesi için üç tam gün öncesinden çağrı yapılması gerekiyor. Bu nedenle Melih Gökçek bugün olağanüstü toplantı çağrısını yapacak. İşte detaylar...

Melih Gökçek istifasından önce 'olağanüstü hal çağrısı' yapacak

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin cumartesi saat 14:00'de olağanüstü toplanacak. Basına açık toplantıda Gökçek, hem meclis üyelerine hem de Ankara'ya veda edecek.

Olağanüstü toplantının ana gündemi veda olacak. Melih Gökçek'in basına açık gerçekleştireceği toplantının saatini 14:00 olarak belirledi.

MELİH GÖKÇEK VEDA KONUŞMASI YAPACAK

Belediye Meclis Üyeleri'ne çalışmaları nedeni ile teşekkür edecek, veda konuşması yapacak. Toplantıda birkaç kararın da oylanması gündemde fakat o kararların "teferruat mahiyetinde" olduğu söyleniyor.

Gökçek'in belediye başkanlığı sonrası AK Parti'de görev alıp almayacağı da merak konusu.

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ile gerçekleştirdiği görüşmede iki isim birlikte yemek yedi. Yemekte hem istifa sürecine ilişkin nedenler konuşuldu hem de sonrasına yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Melih Gökçek cumartesi gününe kadar Ankara bürokrasisine ve bazı sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri yapacak. (Posta)

'BANDO LAZIMSA YOLLAYALIM'

Diğer yandan İstanbul Kadıköy Belediyesi’nin Twitter hesabından da Çankaya Belediyesi’ne bando fotoğrafıyla, “Bando lazımsa yollayalım, hem de Cumhuriyet Bandosu” şeklinde bir tweet’le yanıt verildiği görüldü.


En Çok Aranan Haberler