HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteoroloji, 25 Mayıs Pazartesi hava durumu tahminlerini paylaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25 Mayıs Pazartesi hava durumu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji'nin hava durumuna göre hava sıcaklıkları yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu.

Meteoroloji, 25 Mayıs Pazartesi hava durumu tahminlerini paylaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 25 Mayıs Pazartesi hava durumu tahminini yayınladı. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre bugün hava sıcaklıkları yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu. Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında bu sabah ve yarın (Salı) gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor. Hava durumu tahminlerinde hava sıcaklıklarının İstanbul'da 25 derece, Ankara'da 29 derece, İzmir'de 32 derece, Adana'da 30 derece olması bekleniyor.

Hava durumu tahminlerine göre yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Sivas, Kayseri, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzey kesimleri, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzeyi ile Karadeniz kıyılarında bu sabah ve yarın (Salı) gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar'ın ise genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Orta Akdeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice (30-50 Km/S) eseceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu, yer yer güneşli (25)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (32)

ADANA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, (30)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (25)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (21)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (18)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı (30)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA'DA HAVA DURUMU Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve yarın (Salı) gece saatlerinde kuzey kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE'DE HAVA DURUMU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ'DE HAVA DURUMU Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU'DA HAVA DURUMU Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Sivas ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ'DE HAVA DURUMU Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve yarın (Salı) gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ'DE HAVA DURUMU Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri ile akşam saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve yarın (Salı) gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU'DA HAVA DURUMU Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzeydoğu kesimleri ile zamanla bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU'DA HAVA DURUMU Parçalı ve kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor.

DENİZLERDE HAVA DURUMU

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatleri sisli, Rüzgâr Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: iyi, siste zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuzeyi sisli, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, siste zayıf.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de güney ve güneydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), güneyi sabah kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), öğleden sonra 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan, kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s), öğleden itibaren güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler