HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Münevver Karabulut cinayetinde karar temyize taşındı

Cem Garipoğlu, Tülay Makbule Garipoğlu ve Nida Garipoğlu, Münevver Karabulut'un ailesine ödemelerine hükmedilen 1 milyon 287 bin TL’lik tazminat kararını temyize taşıdı.

Münevver Karabulut cinayetinde karar temyize taşındı

Cem Garipoğlu ile annesi Tülay Makbule Garipoğlu ve babası Nida Garipoğlu, Münevver Karabulut cinayeti nedeniyle Münevver’in ailesine ödemelerine hükmedilen 1 milyon 287 bin TL’lik tazminat kararını temyize taşıdı.

Hürriyet'in haberine göre, Garipoğlu Ailesi temyiz dilekçelerinde, şirketlerine TMSF tarafından el konulduğunu, arsa ve tarlalarının para etmediğini ve kasadan çıkan altınların çocukların sünnet düğünlerinde hediye olarak geldiğini anlattı. Tazminatın iptal edilmesini ve makul bir rakama düşürülmesini isteyen Garipoğlu Ailesi, temyiz için gerekli olan 110 bin TL’yi adliye veznesine nakit yatırdı.

‘KASADAKİ ALTINLAR DÜĞÜNDEN’

Avukat Orhan Şahin temyiz dilekçesindeki ayrıntılara göre Garipoğlu Ailesi’nin maddi durumu şöyle:
Mehmet Nida Garipoğlu: m Lüks bir semtte oturuyorlar denen evin kirası 2 bin TL. 10 bin TL maaş alan biri bu evde oturabilir. Yarı hissesini satın aldıkları arsa, su havzasında ve imara uygun değil. m Ailenin çocuklarının eğitimleri gruba bağlı şirketlerin burslarıyla sağlanıyor. m Hayyam Garipoğlu’nun şirketlerinde yönetim kurulu üyesi olması için yüzde 1’lik hisseye sahip. m Şirketler gayri faal. TMSF protokol nedeniyle tasfiye edilemiyorlar.
Tülay Makbule Garipoğlu: m Gayrimenkulleri Niğde’de ve miras yoluyla kalma. m Zenginliğinin göstergesi sayılan otomobili 2004 model ve 200 bin kilometrede. Oğlunun kullandığı ise 2005 model. Orta halli her kişinin kullanabileceği gibi. Banka kasasındaki ziynet eşyaları düğününde, çocukları doğduğunda, sünnet düğünlerinde hediye edilen eşyalar.

Cem Garipoğlu: 17’sinde hapse girdi. Geliri yoktu.

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler