HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müşteri pompacı kavgası ölümle bitti... O anlar böyle görüntülendi

Sakarya'da bir benzincide pompacı ile müşteri arasında kavga çıktı. Kavgada yaşlı adam hayatını kaybederken, kavga anı ise kameralara yansıdı.

Alınan bilgiye göre olay, Adapazarı ilçesinde meydana geldi. İbrahim T. (71) isimli yaşlı adam, Tekeler Mahallesi Adapazarı-Kaynarca yolu üzerinde bulunan bir benzinciden benzin almak istedi. Yaşlı adam istasyon görevlisi D.D. ile ‘Yakıt pompasını araçtan geç çıkarıldığı’ iddiasıyla tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce İbrahim T., aldığı darbelerle yere yığıldı. İbrahim T., ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edilen yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası pompacı zanlı D.D. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, benzin istasyonunda kaydedilen görüntüler de yaşlı adam ile pompacı arasında tartışmanın başladığı, yaşlı adamın pompacıya yumruk attığı ardından İbrahim T.'nin aldığı 2 yumruk darbesiyle yere yığıldığı görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


En Çok Aranan Haberler