HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödemiş'te Balbay'a yoğun ilgi

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, İzmir'in Ödemiş ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Bayındır'ın Arıkbaşı beldesinde vatandaşlarla buluşan Balbay, parti binası önünde yaptığı konuşmada, "Yeniden bu devleti hak ettiği yere getireceğiz. Devlet kurumlarının eski saygınlığını kazanmalarını sağlayacağız. 30 Mart yerel seçimlerinde Bayındır Belediyesini alacağız” dedi.

Tire Belediyesi'ni ziyaret eden Mustafa Balbay'ın Ödemiş'teki durağı ise Park Kulüp bahçesi oldu. Alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Balbay, "Ben cezaevinden çıkarken içerideki dostlarıma kapıyı kapatmış gibi hissettim. Bu meydanlarda Tuncay Özkan'lar, Fatih Hilmioğlu'lar, İşçi Partililer de olduğu zaman kendimi özgür hissedeceğim. Elbette bugünlerin hesabı sorulacaktır ama biz hiçbir zaman intikam duygusu içerisinde olmayacağız. Herkese adaletle yaklaşacağız. İçeriden çürüyerek değil, dimdik yürüyerek çıktım.

Türkiye'nin önünde 3 kritik seçim var. Bu seçimlerle kaderi belirlenecek Türkiye'nin. Artık kaderi halkın belirlemesine var mısınız? Biz bu memleketleri belirsizliklere teslim etmeyeceğiz. Tüm Türkiye'yi kucaklayacak CHP iktidarının sözünü veriyorum” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde CHP bayrağının Ödemiş'te bir kez daha dalgalandırılacağını kaydeden Balbay, barış ve demokrasi dilekleriyle CHP İlçe Başkanı Hikmet Güriş ve Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ile birlikte güvercin uçurdu. Partililerin fotoğraf çektirmek için büyük ilgi gösterdiği Balbay, CHP İlçe Örgütü'nde partililerle görüştü. Balbay, "Özgürlüğe merhaba” yemeğine katıldıktan sonra Küçük Menderes programını tamamladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler