HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödemiş'te "hukuk skandalı" iddiası

Mehmet Karagül, Şubat ayında eşi tarafından açılan boşanma davasında isim benzerliğinden yola çıkılarak başka bir davayla ilgili belgelerle kendisinin suçlu konuma getirilmek istendiğini öne sürdü.

Kendisi ile aynı adı taşıyan Beydağ nüfusuna kayıtlı başka bir şahsa ait içerisinde tehdit gibi suçlamaların bulunduğu dava sonucunu kanıt göstererek eşinden boşamak istediklerini söyleyen İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ beldesinde yaşayan Mehmet Karagül, “Başka bir Mehmet Karagül’e yönelik suçlamalarla beni suçlayıp haksız konuma getirmek istiyorlar. Bu durum dikkatsizlik değilse bir hukuk skandalıdır” diye konuştu. Karagül yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Eşim benden boşanmak istediğini belirtip 25 Şubat’ta boşanma davası açtı. Ben boşanmak istemiyorum. Ama isim benzerliğinden yola çıkıp başka birine ait dava sonucunu bahane edip beni eşimden resmen ayırmak istiyorlar. Karşı tarafın avukatı başka bir Mehmet Karagül’e açılmış davayı sanki bana açılmış gibi delil olarak mahkemeye sunuyor. Bu kabul edilemez bir durum. En basitinden T.C. kimlik numaralarına bakılsa zaten aynı Mehmet Karagül olmadığı anlaşılır. Diğer davada tehdit var, alkol var, nikahsız yaşama gibi konular var. Bu konularla beni suçlayıp haksız duruma getirmek istiyorlar. Bir virgül ve noktadan yola çıkarak dava kazanan avukatların buna nasıl dikkat etmediklerini anlamak güç. Başkasının suçuyla beni yargılayamazlar. Bu davayla yayılan dedikodular yüzünden zor durumdayım. Ödemiş’te yaşamak dahi istemiyorum. Psikolojim bozulmuş durumda. Halk arasında benim eşimi tehdit ettiğim yönünde dedikoduları yaymışlar. Beni tanıyanlar böyle biri olmadığımı bilirler. İsim benzerliğinden yola çıkılarak yaratılan bu suçlama karşısında adalete olan güvenim ve inancım sonsuz.”

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler