HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmenler günü hediyeleri ve öğretmenler günü mesajları

Öğretmenler Günü yarın kutlanacak. Sevgili öğretmeninize güzel bir hediye almak istiyorsanız bugün son şansınız ki fazla bir süreniz kalmadı. Siz de öğretmeninize güzel bir hediye almak istiyorsanız size yardımcı olacak güzel öğretmenler günü hediyesi tavsiyelerimiz var. İşte 24 Kasım Öğretmenler için hediye fikirleri ile paylaşımlık güzel öğretmenler günü mesajları...

Öğretmenler günü hediyeleri ve öğretmenler günü mesajları

Yarın 24 Kasım. Türkiye'nin dört bir köşesinde Öğretmenler Günü kutlanacak. Öğretmenler gerek öğrencilerinden gerek yakınlarından hediyeler ile öğretmenler günü mesajları alacaklar. Öğrenciler çiçekler ve hediyeler ile öğretmenlerinin bu özel gününü kutlayacaklar. ayrıca pek çok kişi öğretmenler günü mesajları paylaşacak. Siz de güzel ve anlamlı bir öğretmenler günü hediyesi almak istiyor ama ne alacağınıza karar vermiyorsanız size tavsiyelerimiz var. İşte 24 Kasım Öğretmenler için hediye fikirleri ile paylaşımlık güzel öğretmenler günü mesajları...

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ FİKİRLERİ

Öğretmenler Günü için öğretmeninize vereceğiniz hediyenin maddi değerinin yüksek olmasına gerek yok. Ufak, belki onun işine yarayacak ona olan sevginizi gösterecek bir hediye yeterlidir. El beceriniz varsa hediyenizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Cüzdan: Öğretmeninize günlük hayatta işine yarayacak pratik bir hediye almak isterseniz cüzdan klasik bir hediyedir. Pek çok mağazada şık klasik bir kadın veya erkek cüzdanı bulabilirsiniz.

Yılın En iyi Öğretmen Ödülü: Hem öğretmeninizi takdir etmek hem de biraz esprili bir hediye düşünler için "Yılın En iyisi" temalı hediyeleri biçilmiş kaftan. Yılın En iyi öğretmeni Oskar Ödülü gibi bir hediye ile hem öğretmeninizi güldürebilir hem de hocanıza evinde veya öğretmenler odasında sergileyebileceği bir hediye verebilirsiniz.

Kalem: Öğretmenlerin en sık kullandıkları ve ihtiyaç duydukları şeylerden biri de kalemdir. Öğretmenler günü hediyesi olarak şık bir kalem hediye edebilirsiniz. Kalemleri kişiye özel yapmak da mümkün. Kalemin üzerine öğretmeninizin adını yazdırarak öğretmenler günü hediyesini daha da özel hale getirebilirsiniz.

USB bellek: Günümüzde USB bellek de kalem gibi öğretmenlerin sık kullandığı araçlardan biri haline gelmiştir. Öğretmenler eğitim - öğretim materyallerinin pek çoğunu USB bellek aracılığı ile taşımaktadır. Öğretmenler günü hediyesi olarak kapasitesi yüksek bir USB bellek alabilirsiniz.

Çiçek: Her özel günün klasik hediyesi bir demet çiçektir. Öğretmenler Günü'nde de güzel ve samimi bir notla öğretmeninize güzel bir demet çiçek verebilirsiniz.

Fular ya da kravat: Davranışlarıyla bize örnek olan öğretmenler, giyim kuşamlarına da dikkat ederler. Öğretmeninize desenini beğendiğiniz bir kravat veya fular hediye edebilirsiniz.

Defter: Kulağa her ne kadar basit bir hediye gibi gelse de kişiye göre özelleştirilebilecek (isim gibi) güzel ve şık bir defter öğretmeninizin çok işin e yarayabilir.

Teraryum: Öğretmeninize çiçek yerine son zamanların modası olan bir teraryum hediye edebilirsiniz. Teraryumlar cam fanus için de minyatür bir habitat olarak satılıyor ve öğretmeninizin masası için güzel bir hediye olabilir. Hatta bunu kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Kupa: Öğretmenler günün de hocanıza öretmenler odasında kullanabileceği ve diğer öğretmenlere de gösterebileceği bir hediyeye ne dersiniz. Bir kupa üzerine öğretmeninize onu ne kadar sevdiğiniz anlatan güzel bir not yazdırıp hediye edebilirsiniz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenler ve eğitmenler gerek öğrencilerinden gerekse de yakınlarından pek çok öğretmenler günü mesajı alacaklar. Bu tebrik mesajları, genellikle öğretmenlerin önemi ve topluma katkısı ile onlara olan şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi barındırır. Cuma sabahı siz de aşağıdaki öğretmenler günü mesajları içinden beğendiniz eski – yeni öğretmenlerinize ya da öğretmen yakınlarınıza yollayabilirsiniz.

* Dünyanın en değerli varlıkları olan siz Öğretmenler! Bugün, Türk Öğretmeninin Şeref Günüdür. Ona Olan Saygıyı Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun!

* Yeryüzünde barışı sağlayacak sihirli değnek analarla öğretmenlerin elindedir. Eğitim demek, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

* Öğretmenlere çok büyük borcumuz vardır. Çünkü öğretmenlerimiz bize saygı.sevgi,eğitim,temizlik ahlak öğretmeye çalışır. vb. Öğretmenlerimize saygı ve sevgi duymalıyız! Öğretmenler günü kutlu olsun.

* Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

* Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

* Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukɑt, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insɑnlɑr senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

* İnsan ağaç dikmeyince meyve vermesini bekleyemez. Her yıl yeni yeni ağaçlar diken sevgili öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum. ALLAH saygıya değer öğretmenleri başımızdan eksik etmesin.

* Milletleri kurtaranlar, Yalnız ve ancak Öğretmenlerdir. Öğretmenden, Eğiticiden yoksun bir Millet, Henüz Millet adını almak kabiliyetini Kazanmamıştır.
(Mustafa Kemal Atatürk). Başta Başöğretmenimiz ATAM ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere, Elleri öpülesi bütün öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

* Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. (Mustafa Kemal Atatürk). Öğretmenler Günü kutlu olsun.

* Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

* O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

* Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler