HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

On Numara sonuçları 21 Ağustos: 784. hafta bu akşam çekiliyor!

On Numara sonuçları, bu akşam yani 21 Ağustos akşamı açıklanıyor. Haftanın ilk şans oyunu çekilişi, 21.15'te MPİ tarafından canlı yayınlanacak ve ardından tüm On Numara sonuçları kamuoyuna duyurulacak. 784. hafta çekilişi ile 200 bin TL'lik ikramiye hedefleniyor! İşte detaylar...

On Numara sonuçları 21 Ağustos: 784. hafta bu akşam çekiliyor!

On Numara sonuçları bu akşam saat 21.15'te, şanslı rakamlarla birlikte kamuoyuna duyurulacak. Yarım saat sonrasında da çekiliş sonuçlarından ortaya çıkan ikramiye dağılımları ve diğer detaylar belli oluyor. Geçtiğimiz hafta, Muğla - Bodrum ve İstanbul Maltepe, sevk merkezleri olarak açıklanmıştı. Kazanan iki kişi, 137 bin 876 TL'lik büyük ikramiye, 9 bilenler ise 2.626,25 TL'lik ikramiye kazandılar. Aslında 8 bilen kişiler de 106 TL'lik teşvik ikramiyesi kazanabiliyorlar.

Bu akşam, yani 21 Ağustos akşamı düzenlenecek On Numara çekilişi ile kazanma fırsatı diğer şans oyunlarına nazaran kazanma ihtimali biraz daha yüksek. Yine diğer oyunlarla karşılaştırıldığında ikramiye miktarları düşük olabilir fakat 22 sayı içerisinden 10 rakamı doğru tutturmanız, büyük ikramiyeyi kazanabilmeniz için yeterli.

On Numara bilet sorgula

ON NUMARA SONUÇLARI TAHMİN EDİLEBİLİR Mİ?

Şans oyunu sonuçları tahmin edilebilir mi, merak konusu. Bu sorguyu aratan kişiler aslında şunu gözden kaçırıyorlar; internetteki 'tahmin'lerin birçoğu sabit matematik hesaplarla derleniyor. Oysa ki; On Numara sonuçlarını belirleyen makinelerin tüm algoritmaları, matematik hesapları her çekiliş öncesi tekrar güncellenir ve tekrar ayarlanır. On Numara sonuçları sonrasında ortaya çıkan rakamlar, sonsuz denebilecek kadar geniş yelpazeye sahip bilgisayar algoritmaları tarafından belirleniyor. Dolayısıyla bu tarz tahmin durumları neredeyse imkansız.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler