HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

Porto Beşiktaş maçı ile Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi serüveni başlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesi Porto ile Beşiktaş arasında ve Beşiktaş'ın gruptaki en çetin sınavı olarak görülüyor. Türkiye'nin ve Beşiktaşlı taraftarların ekran başına kilitleneceği Porto Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Maç dünya çapında şifresiz kanallardan yayınlanacak, peki Türkiye'de Porto Beşiktaş maçı şifresiz kanaldan mı yayınlanıyor? İşte detaylar...

Porto Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda? Maç şifresiz mi?

Porto Beşiktaş maçı ile dünyanın 1 numaralı futbol turnuvası başlıyor! Bu maç, Şampiyonlar Ligi G grubunun akibetini direkt olarak değiştirebilecek maçlardan bir tanesi. Beşiktaş Porto maçı ayrıca, otoriteler tarafından Şampiyonlar Ligi grup mücadelelerinin en sert maçı olacağını belirtiyorlar. Peki, Porto Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman başlayacak? Maç şifresiz kanaldan mı yayınlanacak? Detaylar...

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

G Grubu'nun ikinci maçı olan Porto Beşeiktaş maçı, 13 Eylül Çarşamba Şampiyonlar Ligi saatinde; 21.45'te başlayacak. Tivibu Spor 2 kanalı, Porto Beşiktaş maçını yayınlayacak kanallardan bir tanesi. Karşılaşma Porto'nun Estadio Dragao Stadyumu'nda oynanacak.
Farklı ülkelerde yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, bu maçı dünya çapında gerçekleştirilecek şifresiz yayınlarla takip edebilirler. Ayrıca Porto Beşiktaş maçının canlı anlatımı Mynet Spor'dan takip edilebilir.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN TARAFTARA ÇAĞRI: STADA GİTMEYİN!

Fransa temsilcisi Olympique Lyon ile geçen sezon oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan olayların ardından UEFA'dan 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası alan siyah-beyazlı kulüp, dört dilde açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün, taraftarlarına yönelik Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Yönetim Kurulu kararıyla Porto-Beşiktaş maçına taraftarımız götürülmeyecektir. Ceza alma ihtimalimizi düşünerek Dragao Stadyumu'na gitmemenizi rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI

26 Eylül 2017 Beşiktaş - Leipzig Vodafone Park TSİ 21:45

17 Ekim 2017 Monaco - Beşiktaş Stade Louis II TSİ 21:45

1 Kasım 2017 Beşiktaş - Monaco Vodafone Park TSİ 20:00

21 Kasım 2017 Beşiktaş - Porto Vodafone Park TSİ 20:00

6 Aralık 2017 Leipzig - Beşiktaş Redbull Arena TSİ 22:45

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler