HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid – Athletic Bilbao canlı yayın İdman TV’de

İspanya La Liga 24.haftada Real Madrid – Athletic Bilbao canlı yayın İdman TV’den izlenebilecek. İdman TV canlı yayınlarıyla La Liga heyecanı sürüyor.

Real Madrid – Athletic Bilbao canlı yayın İdman TV’de

Real Madrid Athletic Bilbao canlı yayın İdman TV ile ekranlara geliyor. İdman TV canlı yayınları ile La Liga fırtınası tüm hızıyla sürüyor. İspanya La Liga 24.hafta maçında Real Madrid ile Athletic Bilbao karşı karşıya gelecek. Ayrıca Lig Tv 3’ten de canlı yayınlanacak karşılaşmada hakem Alfonso Alvarez Izquierdo düdük çalacak. Santiago Bernabeu’da oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 17:00.

La Liga’da şampiyonluk yarışını sürdüren Real Madrid, topladığı 50 puanla 3.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Granada deplasmanında sahaya çıkan Real Madrid, Karim Benzema ve Luka Modric’in golleriyle maçı 2-1 kazanmıştı. Pepe, Marcelo ve Gareth Bale’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri karşılaşmanın mutlak favorisi Real Madrid olacak. İddaa oyununda Real Madrid’e açılan oran 1.15 olarak belirlendi.

Real Madrid’in ligde Bilbao’ya karşı son yıllarda bariz üstünlüğü bulunuyor. R.Madrid ligde Bilbao ile oynadığı son 12 maçta yalnızca bir kez kaybetti. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı da Real Madrid deplasmanda 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Konuk ekip Athletic Bilbao ise ligin güçlü ekiplerinden biri. A.Bilbao topladığı 35 puanla ligin 6.sırasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi’ne katılma mücadelesi veren Athletic Bilbao geçen hafta konuk ettiği Villarreal ile golsüz berabere kalmıştı. Bilbao cephesinde Raul Garcia, Ibai Gomez sakat. Mikel San Jose ve Inaki Willams gibi takım için iki önemli oyuncu da cezaları nedeniyle forma giyemeyecek isimler. Bu önemli oyuncuların yokluğunda takımın en önemli gol ayağı Aritz Aduriz olacak. Aduriz ligde bu sezon 13 gole imzasını attı.

REAL MADRİD – ATHLETİC BİLBAO

STAT: Santiago Bernabeu

SAAT: 17:00

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler