HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saldırıda ölen tıp öğrencisinin babası: Benim oğlum şehit olmadı, katledildi

İstanbul Dolmabahçe'de Vodafone Arena Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı bittikten yaklaşık 1.5 saat sonra bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi.

Saldırıda ölen tıp öğrencisinin babası: Benim oğlum şehit olmadı, katledildi

38 Kişinin şehit olduğu İstanbul Dolmabahçe'deki terör saldırısında yaşamını yitiren tıp fakültesi Öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş'ın babası oğlunun ölümüne ilişkin olarak, "Bu kadar ucuz bu kadar basit... Ben istemiyorum oğlum şehit olsun! Oğlum katledildi" dedi.

Baba Salim Akbaş, adli tıp kurumu önündeki açıklamasında şöyle konuştu:

“19 yaşında Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi. İstanbul'a Ankara'dan sınav sonrası 2 günlüğüne sınav sonrası gezmek için geldiler. Tesadüfen taksiyle oradan geçiyorlar. Hepsi bu. Bu kadar tesadüfi, bu kadar basit, bu kadar ucuz.

“Ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi, ben başka bir şey demiyorum.

"Terörü sadece lanetlemekle bitseydi"

“Mustafa Berkay Akbaş gelecek vaat eden bir tıp öğrencisi, başarılı bir öğrenci. İdeali doktor olmaktı, böyle insanlara yardım etmekti, ama ben onu cenaze arabasında geri götürüyorum şimdi.

“Sinop'ta yaşıyoruz. Ankara’da üniversiteyi kazandı sınav sonrası gezmek için İstanbul'a geldi.

Salim Akbaş, muhabirin “Terörü lanetliyoruz” sözüne “Terörü sadece lanetlemekle bitseydi. Yıllardır lanetliyoruz. Yarın çiçek bırakırlar, başka bir şey yapmazlar” yanıtı verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler