HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şans yine Yenimahalle'ye güldü

Dün akşamki Şans Topu çekilişinde 10-11-14-15-25+9 şanslı kuponlardan biri yine Yenimahalle’den oynandı.

Şans yine Yenimahalle'ye güldü

Biri de Osmaniye’den olan talihliler, 629’ar bin lira kazandı.
Hürriyet'in haberine göre, şans oyunlarında 2012 yılında büyük ikramiyeler defalarca aynı yerlere çıkmıştı. 12 kez Ankara Çankaya, 9 kez Antalya Muratpaşa, 8 kez İstanbul Pendik ve 6 kez de Ankara Yenimahalle’den oynanan kuponlara çıkan ikramiyeler tartışma konusu olmuştu. Dünkü

CANLI YAYINDAN VAZGEÇİLDİ

14 Nisan 2012’de bir milyon 581’er bin lira kazanan iki kişi de kuponunu Yenimahalle’den oynamıştı. Geçtiğimiz yıl üst üste aynı ilçelere çıkan ikramiyeler meclis gündemine de gelmişti. Şans oyunlarında hile yapıldığını öne süren CHP Konya milletvekili Atilla Kart 2012 Eylül ayında TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Altı tutturma ihtimali Sayısal Loto’da milyonda birdir. Oynanırken hangi rakamların tercih edildiği merkezden görülmekte, seçilmeyen veya az seçilen rakamlar düşürülmektedir. Şans oyunları 21.00’e kadar oynanabiliyor ama çekiliş 22.30’da yapılıyor. 1.5 saatte neler oluyor? Neden naklen çekiliş yayınından vazgeçildi?” diye sormuştu.

HEP AYNI YERLERE İSABET EDİYOR

Milli Piyango İdaresi çekilişlerde usulsüzlük tespit edilmediğini ve bütün işlemlerin idare müfettişleri, TBMM KİT Komisyonu ve Sayıştay tarafından denetlendiğini belirtmişti. Ardından vekil Atilla Kart’a Milli Piyango İdaresi tarafından tazminat davası açılmıştı. Bir gazetecinin, “İddialarınız ile MİT kampüsündeki Milli Piyango bayisinden arka arkaya büyük ikramiyenin çıkmasının ilgisi var mı?” sorusuna ise Kart, “Kurum, grup ismi vermiyorum, veremiyorum. Kamu kurumları da kamu kurumları dışında odaklar da var. Belirli gruplara, merkezlere yönelik olarak her nasıl oluyorsa o talih oyunları sonucunda, hep o ikramiyeler oralara isabet ediyor” demişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler