HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şemdinli'de patlama: 2 sivil hayatını kaybetti

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde sivil aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 vatandaş hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre sokağa çıkma yasağının başlatıldığı Altınsu köyü bölgesinde PKK’lı teröristlerce daha önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı, sivil bir aracın geçişi sırasında infilak etti. Patlamada 2 vatandaş hayatını kaybederken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sokağa çıkma yasağının başlatıldığı Altınsu köyü bölgesinde PKK’lı teröristlerce daha önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı, sivil bir aracın geçişi sırasında infilak etti. Patlamada 2 iki vatandaş hayatını kaybederken, bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

BATMAN'DA DA 2 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

2 gün önce de Batman'da teröristler tarafından yola döşenen El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu 2 asker şehit olmuştu.

Batman'ın Kozluk ilçesi Gümüşörgü karakolu ile Sason ilçesi Kilimli köyü kırsalında operasyona giden askeri konvoya EYP'li saldırı düzenlenmiş ve seyir halindeki konvoy, teröristler tarafından daha önce yola döşenen EYP'li saldırıya uğramıştı.

Olayın ardından bölgeye gönderilen takviye birlikler çevrede geniş güvenlik önlemleri almış, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatılmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler