HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık iç ve batı kesimlerde artacak

Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyrederken, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında olmaya devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmesine göre Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ağrı, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığı,iç ve batı kesimlerde 3 ila 6 derece üzerinde olacak. Rüzgar ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-SİS UYARISI-

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji, başta sürücüler olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (21)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. (20)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (21)

ADANA: Az bulutlu ve açık. (27)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (27)

SAMSUN: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (17)

ERZURUM : Parçalı bulutlu. (13)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu. (21)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçerken, Göller yöresinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, güney ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Ağrı, Bitlis, Hakkari ve Van çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçecek.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler