HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sıcaklık iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artıyor

Hava sıcaklığı, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir ve Bilecik çevreleri ile akşam saatlerinde Edirne'nin kuzey, Kırklareli'nin batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Ege Kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, Balıkesir ve Bilecik çevreleri ile akşam saatlerinde Edirne'nin kuzey, Kırklareli'nin batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batı kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, kıyı kesimleri yer yer çok bulutlu, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı yer yer çok bulutlu.(29)

ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)

İZMİR: Parçalı bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (31)

ADANA: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu. (31)

ANTALYA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (33)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (25)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık.(31)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (40) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler