HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silopi'de nöbet kulübesine saldırı: 1 asker şehit

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda er Abdulhalit Aras şehit oldu.

Silopi'de nöbet kulübesine saldırı: 1 asker şehit

İlçe merkezinde bulunan 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı bahçesindeki nöbet kulubesine bugün saat 15.30 sıralarında bombalı saldırı düzenlendi. 2 askerin nöbet tuttuğu kulübeye yönelik saldırıda el yapımı parça tesirli bombanın patlaması üzerine kulübede nöbet tutan 2 asker yaralandı.

Bombalı saldırı sonrası saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralı 2 asker helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaçan saldırganların yakalanması amacıyla bölgede çalışma başlatıldı.

TSK ACI HABERİ VERDİ

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada ise Şırnak'ta bir askerin şehit olduğunu açıkladı:

"04 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'da 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı (Silopi / ŞIRNAK) General Zeki DURNALIK Kışlası nöbet kulubesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ile silahlı saldırıda bulunulmuştur.

Saldırı sonucu nöbet kulubesinde nöbetçi olan kahraman bir Erimiz helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olmuş, bir erimiz ise yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler