HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Oğan'a silahlı saldırı!

Sinan Oğan, Yozgat’ta kendisine yönelik saldırının silahlı olduğunu söyledi. Oğan, saldırıdan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali ile Emniyet müdürünü sorumlu tuttu.

“Hayırlı Anadolu Yürüyüşü” etkinlikleri kapsamında Yozgat’a giden MHP Genel Başkan adaylarından “Hayırcı” Sinan Oğan’ın toplantısına saldırı girişimi olduğu bildirildi. Saldırıyı Sinan Oğan ve Ümit Özdağ attığı bir tweetle duyurdu.

"SALDIRI DEVAM EDİYOR"

MHP Genel Başkan adaylarından Ümit Özdağ, partinin bir diğer genel başkan adayı Sinan Oğan'ın toplantısına saldırı girişimi olduğunu yazdı. Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Özdağ, "Sinan Oğan'ın Yozgat'taki toplantısına 150 kişilik grup saldırdı. Salona girmek istiyorlar. Polis engellemeye çalışıyor. Saldırı devam ediyor. Allah kahretsin" diye yazdı.

SİNAN OĞAN: ŞİMDİ DE SİLAHLI SALDIRI

Özdağ'ın bu açıklamasının ardından bir açıklama da Sinan Oğan'dan geldi. Sinan Oğan, Yozgat'ta kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırının 'silahlı' olduğunu yazdı. Twitter üzerinden açıklama yapan Oğan, saldırıdan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Vali ve Emniyet Müdürü'nü sorumlu tutup, birlikte planladıklarını öne sürdü.

KÜRSÜDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Sinan Oğan iki hafta önce de Bahçeşehir üniversitesinde kürsüde konuşurken saldırıya uğramıştı. Oğan’ın arabasının lastiklerine de bıçaklı saldırı düzenlenmişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler