HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soma'da günün en yüksek sıcaklığı 25 derece

Türkiye genelinde hava sıcaklığı Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 10 derece azalırken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Soma'da günün en yüksek sıcaklığı 25 derece

Soma'da ise günün en yüksek sıcaklığının 25, gece en düşük sıcaklığının 12 derece olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklığı Kuzeydoğu kesimlerde 3 ila 10 derece azalırken, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Soma'da ise günün en yüksek sıcaklığının 25, gece en düşük sıcaklığının 12 derece olması bekleniyor. Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kastamonu, Sinop, Çankırı, Ankara'nın kuzeydoğusu ve Kırıkkale'nin kuzeyi, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Sakarya, Bilecik, Sinop, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Bursa-Yenişehir ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Rize, Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgarın, genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güneydoğu Anadolu'da kuvvetlice esmesi bekleniyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Meteoroloji, kuzeydoğu kesimlerde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra; Rize, Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmasını beklediğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(22)

ANKARA: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kuzeydoğusu, öğle saatlerinden sonra il geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (25)

ADANA: Az bulutlu, zamanla parçalı iç kesimleri çok bulutlu, kuzeyi yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

ANTALYA: Az bulutlu.(25)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, iç ve batı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(18)

ERZURUM: İl geneli az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı. (20)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(29)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Sakarya, Bilecik ile Bursa-Yenişehir çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş ve Toroslar Mevkii ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Çankırı, Ankara'nın kuzeydoğusu, Kırıkkale'nin kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren Eskişehir, Ankara, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Nevşehir, Kayseri ve Niğde çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kastamonu ve Sinop çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, zamanla kuzey ve batısı parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli ve Malatya ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adıyaman çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler