HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz 22. bölüm izle: Yavuz ölümle burun buruna (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 22. bölümü dün akşam ekranlara geldi ve heyecanlı sahneleriyle gecenin en çok izlenenleri arasında yerini aldı. Star TV'nin çok izlenen dizisi Söz son bölümde Yavuz üsteğmen ile Tim, Çolak'a büyük darbeyi vuruyor. Fakat evindeki avukat belasından haberi yoktur. Eylem'in araştırmaları gerçeği ortaya çıkarır. Yavuz, zamanında yetişebilecek mi? Söz 22. son bölüm tamamını sansürsüz olarak haberimizden izleyebilirsiniz.

Söz 22. bölüm izle: Yavuz ölümle burun buruna (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Söz 22. son bölümü ile geceye damgasını vurdu. Star TV'nin heyecanla takip edilen dizisi Söz son bölümde Tim, bu sefer Çolak'a ve örgüte büyük darbeyi vuruyor. Çolak'ın yardım vaadiyle kandırdığı köy halkı, ona ve örgüte dair ihbarda bulunur. Yavuz Üsteğmen komutasındaki tim, gittiği köyde örgüte dair büyük bir mühimmat ele geçirir. Bu malzemeler, çok fazla olduğu için oldukları yerde imha ederler. Çolak, köylülerin yaptıklarını duyunca deliye döner ve onları cezalandırmak için bataklığa sürükler. Fakat Tim'e gelen istihbarat ile harekete geçerler ve köylüleri kurtarmak için operasyona giderler.

Söz 22. bölümde Bahar ile Yavuz'un başı beladadır fakat nasıl bir belaya bulaştıklarının haberleri yoktur. Rıza Demirci adında bir avukat ile görüşen Bahar, evinde Yavuz'u beklemektedir. Fakat son anda gelen operasyon nedeniyle Yavuz geri döner. Diğer yandan Eylem, avukat hakkında bilgi toplar ve Rıza Demirci'nin o adam olmadığını öğrenir. Bahar'ı arayarak uyarır. Bahar bu beladan nasıl kurtulacak? Eylem zamanında yetişebilecek mi? Yavuz, köylüleri kurtarabilecek mi? Söz 22. son bölüm tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Söz 22. son bölümü izlemek için tıklayınız

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde; Yaşananlar karşısında şaşkınlığa uğrayan Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama yüz yüze geldikleri tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.

Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.

Resmi işlemler için Karabayır’a gelen Büyük Bey’in avukatı, asıl hedefine doğru adım adım yaklaşmaktadır. Yanı başındaki tetikçiden habersiz Yavuz’u bekleyen Bahar ise ölümle burun buruna olduğundan habersizdir.

Söz 22. bölümde, Çolak’ın ‘sözde’ yardımlarını kabul etmeyen köylerden gelen istihbarat, Tim’i harekete geçirir. Türk Ordusuna ihaneti reddeden onlarca sivil Çolak tarafından ölüme terk edilmiştir. Yavuz ve Tim’in zamana karşı amansız bir mücadele vermesi gerekmektedir artık.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler