HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 16 Kasım - Milli Piyango Süper Loto sonucu: Tahminler yine tutmadı!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi dün akşam canlı yayında heyecanla izlendi. Noterin hazır bulunduğu çekilişte Süper Loto oynayanlara hayal kırıklığı yaşatan 526. haftanın sayıları belirlendi. 16 Kasım Süper Loto çekilişinde tahminler yine tutmayınca yaklaşık 3,5 milyon lira ikramiye haftaya devir etti. Peki Süper Loto'da haftanın sayıları hangileri oldu? İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile ikramiye miktarları...

Süper Loto sonuçları 16 Kasım - Milli Piyango Süper Loto sonucu: Tahminler yine tutmadı!

Süper Loto sonuçları, dün akşam Milli Piyango İdaresi tarafından belirlendi. 16 Kasım 2017 tarihli Süper Loto çekilişi canlı yayında yapıldı. Ellerinde Süper Loto kuponları, haftanın sayılarını merakla bekleyen binlerce oyunsever, sonuçların belli olması ile hayal kırıklığı yaşadılar. Süper Loto 526. hafta çekilişinde altı bilen yine çıkmadı. Süper Loto tahminlerinin tutmadığı bu haftada devir eden ikramiye miktarı ise yaklaşık 3,5 milyon lira oldu. Gelecek hafta Süper Loto çekilişinde ikramiyenin 6 milyon lirayı bulması bekleniyor. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile dağıtılan ikramiye miktarları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 16 KASIM

Süper Loto 526. hafta kazandıran numaraları; 12, 14, 24, 30, 31, 45 olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için 3 milyon 548 bin 172 lira 75 kuruş olan büyük ikramiye haftaya devir etti. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle oldu; 5 bilen 63 kişi 9 bin 291 lira altmış beşer kuruş, 4 bilen 3 bin 495 kişi 180 lira beşer kuruş ve 3 bilen 73 bin 560 kişi 14 lira yetmiş beşer kuruş ikramiye alacaklar.

SÜPER LOTO NEDİR? NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından 19.10.2007 tarihinden itibaren oynatılmaya başlayan bir oyundur. Katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan şans oyunudur.

Süper Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Süper Loto ikramiyelerinin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler