HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları yine devretti: İşte 3 Ağustos sonuçları...

Süper Loto sonuçları sonrasında ortaya çıkan ikramiye listesi an itibariyle Milli Piyango İdaresi'nce açıklandı. Görünüşe göre Süper Loto sonuçları tekrar devretti ve büyük ikramiye 6 milyon TL'ye kadar ulaştı! 5 rakamı doğru bilenlerin içerisindeyseniz, 10 bin TL'lik bir ikramiye kazanmış olabilirsiniz! Süper Loto sonuçları ile açıklanan ikramiye dağılımlarını haberimizden izleyebilr, Süper Loto bilet sorgulaması yaparak 5 bilen kişilerin içerisinde olup olmadığını görebilirsiniz.

Süper Loto sonuçları yine devretti: İşte 3 Ağustos sonuçları...

Süper Loto sonuçları açıklandı ve yine devretti! 4. devrini duyuran Süper Loto, son dönemlerde devir konusunda rekora koşuyor. Daha önce devrede devrede 37 milyon TL'lere kadar ulaşan Süper Loto ikramiyesi, bu devir ile birleştirildiğinde neredeyse yıldız bir futbolcunun bonservis bedeli edebiliyor. Haftanın Süper Loto sonuçları ilk başta 21.15'teki canlı yayında duyuruldu ve şimdi de ikramiye dağılımı resmi olarak yayımlanıyor.

Öne çıkan şanslı rakamlar şu şekilde: 10 13 24 29 43 50. Süper Loto sonuçları sonrasında, ayrıca ikramiye dağılımları da belli oldu. 6 bilen çıkmadı, 6 milyon TL'lik bir devir söz konusu. 5 bilen kişi sayısı 58'de kaldı, 10 bin 909 TL'lik ikramiye kazandılar. 4 bilen kişi sayısı 3.544 oldu, 191,50 TL ikramiye kazandılar. 3 bilen kişi sayısı 75.497, ikramiyesi ise 15,55 TL.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler