HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler....

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da dün gece oynanan ödül oyunu izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Kıyasıya geçen mücadelede iki takımın yarışmacıları da muhteşem ödülün sahibi olmak için olağanüstü çaba gösterdi. Peki Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar ve Survivor yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler...

Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı? Survivor yeni bölüm fragmanından ilk görüntüler....

2017 Survivor son bölümünde ünlüler ve gönüllüler muhteşem ödülün sahibi olmak için yarıştılar. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar için hazırladığı büyük ödül ise Santa Domingo seyahatiydi. Bu muhteşem ödülün sahibi olmak için yarışan iki takımın oyuncuları arasında geçen mücadele ekran başındaki izleyicilere de heyecanlı dakikalar yaşattı.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un dün yayınlanan bölümünde, ödül oyununun ilk bölümünü gönüllüler kazandı. Oyunun ikinci bölümünde ise ünlüler daha iyi mücadele ederek durumu eşitlediler. Final kazanını ve büyük ödülün sahibi ise gönüllüler takımı oldu. Ünlülere karşı zafer kazan gönüllüler, yarışma sonrası Santo Domingo'da rüya gibi bir gece geçirdiler.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

​Survivor'da kıyasıya geçen mücadele devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler zafere giden yolda birbirleriyle kıran kırana bir yarış yapıyor. Survivor yeni bölüm fragmanı ise şimdiden konuşulmaya başlandı. Yayınlanan son bölüm fragmanında İlhan ve Serhat arasında bir gerilim yaşandığı görülüyor. Dokunulmazlık oyunlarında gönüllülere karşı mağlup olmak istemeyen ünlüler oyun sırasında tartışıyor. Yakın arkadaş olan İlhan ve Serhat arasında ise ilk kez gerilim yaşanıyor. Survivor yeni bölüm bu akşam 20.00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.


En Çok Aranan Haberler