HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEVI Kimdir?

Her ekipte geri kalanın üzerinde duran bir adam vardır. Sağlam. Güvenilir. İş bitene kadar durmayan!

O adam TEVI. TEVI elektrikli araçları; personel, ekipman ve malzeme taşımak için yuksek performansli, sağlam ve güvenilir olarak uretildi.

Her koşulda, her hangi bir iş kolunda görev ne olursa olsun TEVI yükü hafifletir. TEVI kültüründe iş planlanır; plana göre yapılır ve bitene kadar durmaz.

TEVI; endüstriyel, ticari ve yer destek hizmetlerini içine alan geniş bir yelpazede standart ve özel üretim olarak - yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar, çekiciler ve daha fazlasını önde gelen çözüm ile elektrikli araçlar sunmaktadır.

Ayrica: hizmet sektorunun yani sira golf sahalarında da TEVI gorev adami olarak kendini konumlandirir. Genel pazar segmentlerinde ortak fayda saglarken ayrisan ozellikleri ile fark yaratan Tevi:

- Bakım ve Onarim

- Temizlik

- Logistik

- Guvenlik

- Personel Tasima

- Yuk Tasima

- Engelli Hizmetleri

- Cekiciler

- Konfor

- Gezi

- Is Guvenligi

- Uretim Akisi Iyilestirme

- Sporatif Aktiveteler

- Catering Hizmetleri

- Ilk Yardim

- Agac ve Bahce Bakimi (Seracilk)

Alanlarinda dikkat ceker.

1954'te, Georgia, Augusta'daki Billy & Beverly Dolan, golfçüleri golf sahalarına taşımak için elektrikli araçlar yapmaya karar verdi. İlk baştaki zorlu bir satış, iki kardeş sonunda golf oynama biçimini yeniden tanımladı ve birlikte bir golf aracı endüstrisi yarattı! Eğer binemezlerse, oynamazlardı.

Müşterilerin, bu golf arabalarıni kullanirken aksesuarlar ve ters oturulan koltuklar gibi ek fonksiyonlari talep etmesi uzun sürmedi! Artik bu bir luks degil ihtiyacti! Ureticiler, küçük arabaların çok yönlü ve dayanıklı olması gerektigini keşfettiler. Bugün her amaca yonelik farkli ust yapılara sahip; ayrica birçok cesitli ihtiyaclar icin kısa mesafeli düşük hızlı ulaşım sağlayabilen araç ihtiyaclari doguyor.

Golf arabalarından çok önce, endüstriyel yük ve personel taşıyıcıları vardı. Bu küçük araclar, çoğunlukla elektrikle çalışan makinilerdi. Bir sanayi tesisi içindeki dar koridorlarda kolayca gezinebilir ve tum binalarin arasinda ekipman ve insanlari taşıması amaclı kullanılmaktaydı.

TEVI yardimci hizmetler, endüstriyel ve ticari uygulamalar ile cok önemli bir pazara hizmet ediyor. TEVI hafif, orta ağırlıkta personel ve yardımcı araçlar üretirken: kisa sure once de scooter uretimini portfoyune dahil etti ve araç çeşitliligini artirdi.

2014 yilinda AR-GE calismalari ile baslayip, ozellikle lojistik ve catering sektorunde 2 yolcu tasiyici elektrikli golf arabası tarzı ile çok popüler oldu. Ağır hizmet serisinde ise T modelleri ile baslayip 6x4 cekisli yük taşıyıcı ve cekicileri uygun çözümü sağlamak için on plana cikti.

TEVI nin kullanim amaci STOV”! Yani” small task oriented vehicle küçük görev odaklı araç için yaratılmis jenerik terimdir. STOV pazari arac, parça ve servis de dahil olmak üzere yaklaşık 2 milyar dolarlık bir endüstriyi olusturuyor.

Hızlı sanayileşme elektrikli araçlara yonelik artan talep aynı zamanda endüstriyel personel ve yük taşıyıcı (elektrikli) pazarı da yönlendirdi. Elektrikli araçlara duyulan ihtiyaç arttıkça, fabrikalarda operasyonel verimlilik talebi giderek artmakta ve dünya çapında endüstriyel personel ve yük taşıyıcı (elektrikli) pazarın yaygınlaşması sağlanmaktadır. Buna ek olarak, zaman tasarrufu, işgücünün azaltılması, işletme maliyetlerinin düşürülmesi ve hammadde israfının azaltılması gibi avantajlar da sunduğu için bu pazar da ciddi bir gelişme kaydediyor.

Elektrikli endüstriyel personel ve yük taşıyıcı pazarının 2016 yılındaki buyuklugu 395.80 milyon USD ‘den 2024 yılı sonunda 757.40 milyon USD değerinde olması bekleniyor. Döneminin gidişatına gore (CAGR (Compound Annual Growth Rate) %7.5 oranında büyümesini bekliyoruz.

Küresel pazarda ürün türleri arasında yük taşıyıcı segmentinin 2024 yılına kadar %36.9 'luk bir paya sahip olması bekleniyor. Bu ürün segmentinin, ülkeler arasında sanayileşme oranının da güçlü seyretmesi ongoruluyor. Bölgesel olarak, elektrikli araçlara olan talebin artması nedeniyle Kuzey Amerika'nın elektrikli endüstriyel personel ve yük taşıyıcıları için küresel pazara öncülük etmesi tahmin ediliyor.

Analistler, Kuzey Amerika personel ve yük taşıyıcı (elektrikli) pazarının 2016-2024 yılları arasında% 7.4'lük bir buyume ile ilerleyeceğini öngörüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler