HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT'den "Bilal'in arkadaşı TRT'nin müdürü" açıklaması

TRT, bir gazetede yer alan "Bilal'in arkadaşı hem TRT'nin hem yandaş kanalın müdürü çıktı" başlıklı habere ilişkin açıklama geldi.

TRT'den "Bilal'in arkadaşı TRT'nin müdürü" açıklaması

ANKARA (ANKA) - Açıklamada, "İbrahim Eren'in TRT Genel Müdürlüğü'nde göreve başladığı tarihte herhangi bir özel televizyon ve şirketle hiçbir bağı bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

TRT'den yapılan açıklamada, bugün bir gazetede çıkan "Bilal'in arkadaşı hem TRT'nin hem yandaş kanalın müdürü çıktı" başlıklı haberde Eren'in şahsını hedef alan ifadelerin asılsız ve haksız olduğu öne sürüldü. Eren'in TRT bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Belirtilen göreve atama tarihi 23.07.2013'tür. Bu tarihten önce Turkuvaz Televizyon ve Radyo İşletmeciliği A.Ş. bünyesindeki ATV kanalının Genel Müdür Yardımcılığının yanı sıra ATV Avrupa kanalının Genel Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür. Belirtilen görevden 11.07.2013 tarihi itibariyle ayrılmıştır. Eren'in TRT Genel Müdürlüğü'nde göreve başladığı tarihte herhangi bir özel televizyon ve şirketle hiçbir bağı bulunmamaktadır."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler