HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tunceli'de karakola bomba yüklü araçla saldırı

Tunceli’de, PKK’lı teröristler Kılköyü Jandarma Karakolu’na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırı haberi üzerine bölgeye helikopterlerle birlik sevk edildi.

Tunceli'de karakola bomba yüklü araçla saldırı

Tunceli kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kılköyü JandarmaKarakolu’na bugün saat 17.30 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Daha önce güvenli hale getirilen karakolun dış nizamiyesinin yakınlarına getirilen araç, burada infilak ettirildi. Şiddetli patlamanın ardından bölgeden dumanlar yükselirken, yaralı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. BölgeyeTunceli’den helikopterlerle takviye birlik gönderildi.

Bu arada Tunceli’de olası bombalı araçla saldırı düzenlenme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Tunceli- Ovacık İlçesi ve Tunceli- Nazımiye İlçesi karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

ÖLÜ YADA YARALI YOK

Tunceli merkeze bağlı Kıl Jandarma Karakolu'na teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, öğleden sonra Tunceli merkeze bağlı Kıl Jandarma Karakoluna teröristler tarafından hazırlanan bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.

Saldırıda bomba yüklü araç, karakol 100 metre önüne kurulan ön nizamiyeye çarpması sonucu patladı.

Saldırıda ölen veya yaralanan olmazken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ÇUKURCA'DA ASKERE MAYINLI SALDIRI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola döşediği patlayıcıyı infilak ettirildi.

Hakkari-Çukurca karayolunun Narlı Köyü mevkiinde saat 17.00 sarılarında askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lı teröristler, önceden yola döşedikleri mayın infilak ettirdi. Patlamanın konvoyun geçtikten sonra olması nedeniyle can kaybı ve yaralanan olmadı.

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler