HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye - Sırbistan basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EuroBasket 2017 maçı canlı izle)

Türkiye - Sırbistan maçı ile oniki dev adamın Avrupa Şampiyonası'ndaki mücadelesi sürüyor. Gruptaki ilk maçını Rusya ile yapan Türkiye, sahadan 73-76 mağlup ayrılmıştı. İkinci maçta ise Britanya'yı 84-70 yenmeyi başaran A millilerimizin şimdiki rakibi ise Sırbistan. Peki Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EuroBasket'te bugün hangi maçlar var? 2017 Avrupa Şampiyonası maçlarını haberimizden canlı izleyebilirsiniz.

Türkiye - Sırbistan basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (EuroBasket 2017 maçı canlı izle)

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye milli takımımızın rakibi Sırbistan. EuroBasket 2017'de D grubunda mücadele eden Türkiye, ilk maçta Rusya'ya 73-76 yenildikten sonra ikinci maçta Büyük Britanya'yı 84-70 yapmıştı. Oniki Dev Adam'ın bugünkü rakibi ise Sırbistan. Sırbistan ise gruptaki ilk karşılaşmasında Letonya'yı 92-82 yendi, ikinci maçında Rusya'ya 75-72 mağlup oldu. Peki Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye'nin yer aldığı D grubunda son puan durumu nedir? EuroBasket turnuvasında bugün hangi maçlar? Avrupa Şampiyonası maçlarını haberimizden canlı izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE - SIRBİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Basketbol Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 3. maçında bu akşam Sırbistan'la karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor canlı yayını ile EuroBasket maçları izlemek için tıklayınız

TÜRKİYE - SIRBİSTAN KARŞILAŞMALARI

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu 3. maçında Sırbistan ile karşılaşacak Türkiye, rakibi ile daha önce çıktığı 15 müsabakanın sadece 4'ünü kazandı. Türkiye, Karadağ'ın 2006 yılında ayrıldığı Sırbistan ile şu ana kadar 5'i resmi olmak üzere toplam 15 müsabakada karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, rakibi ile oynadığı bu karşılaşmaların 4'ünü kazanırken, 11'inde ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

A Milli Takım, Sırbistan ile oynadığı maçlarda rakip potaya toplam bin 66 sayı (Maç başına 71 ortalama) gönderirken, kendi potasında ise bin 154 sayıya (Maç başına 76,9 ortalama) engel olamadı.

SIRBİSTAN'IN KOZU BOGDANOVİÇ

Başantrenörlüğünü Sasha Djordjevic’in yaptığı Sırbistan’da Milos Teodosic ve Nemanja Bjelica’nın yokluğunda hücum organizasyonlarını Bogdan Bogdanovic’in üstlenecek.

Önemli Noktalar: Takım içerisinde yaşanan sakatlıkların sayısının artması nedeniyle Sasha Djordjevic, takımın anahtarlarını tamamen Bogdan Bogdanovic’e teslim etti. Hazırlık karşılaşmalarında aldıkları skorlarla özgüveni yerinde olan Sırbistan, Boban Marjanovic ve Ognjen Kuzmic gibi iki önemli pota altı oyuncusuna da sahip.

Sakatlık Durumu: Milos Teodosic, Nemanja Bjelica, Marko Simonovic, Miroslav Raduljica, Nikola Jokic, Nemanja Nedovic, Nikola Kalinic

Kilit Oyuncu: Bogdan Bogdanovic

MİLLİLERİMİZİN AVRUPA ŞAMPİYONALARINDA 168. MAÇI

A Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonalarındaki 168. maçını Sırbistan ile yapacak. Ay-yıldızlı takım, Avrupa Şampiyonalarında daha önce çıktığı 167 müsabakanın 67'sini kazanırken, 100'ünde ise rakiplerine mağlup oldu.

EUROBASKET 2017 AVRUPA ŞAMPİYONASINDA BUGÜNÜN MAÇLARI

14.15 Letonya - Britanya
17.00 Belçika - Rusya
21.00 Sırbistan - Türkiye

D GRUBU SON PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler