HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üç terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet adresinde, önemli yurt içi olaylarına ilişkin bilgilere yer verdi.

Genelkurmay Başkanlığı, üç teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu, Erzincan'da ise silahlı dört teröristin, avla giden 6 vatandaşın içinde olduğu aracı durdurarak, iki adet av tüfeği, araç telsizi ve av malzemelerini gasp ettiğini ve tehditte bulunduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet adresinde, önemli yurt içi olaylarına ilişkin bilgilere yer verdi. Buna göre, Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin, Cizre İlçesi'nde de bir teröristin silahsız ve teçhizatsız olarak dün teslim oldukları bilgisine yer verildi.

Açıklamada, Erzincan'ın Kemah İlçesi Dereköy bölgesinde ise bölücü terör örgütü mensubu silahlı dört teröristin, avlanmak maksadıyla bulunan 6 vatandaşın içinde olduğu aracı durdurduğu, "Bölgede avlanmanın yasak olduğu ve bölgeye gelmemeleri yönünde" tehdit ettiği, şahısların üzerlerinde bulunan iki adet av tüfeği, araç telsizi ve av malzemelerini gasp ettiği belirtilerek, konuyla ilgili adli tahkikat başladığı duyuruldu.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler