HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ufak Tefek Cinayetler izle: 4. bölümde Merve'ye ne olduğu ortaya çıkacak mı? (Star TV izle)

Ufak Tefek cinayetler 4. yeni bölüm bu akşam Star TV'de ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde izleyicilerin aklında cevaplanması beklenen iki kritik soru bulunuyor. Merve gerçekten de zehirlenip öldü mü ve bu olduysa fail Oya mı? İşte şeytani bir oyunun oynanacağı Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümden detaylar ve diziyi internetten izleyecekler için Star TV online canlı yayın bağlantısı...

Ufak Tefek Cinayetler izle: 4. bölümde Merve'ye ne olduğu ortaya çıkacak mı? (Star TV izle)

Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümde Oya kendini zor bir durumda bulacak. Kapısında polis ile yüzleşecek Oya hakkında Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Merve ile ilgili olarak soruşturma başlatılacak. Peki Merve gerçekten zehirlendi mi? İşin gerçeği nedir ve Oya'nın bu işte rolü var mı? Dizinin hayranları bu sorunun cevaplarını Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde almak istiyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynayacak. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışacaklar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değil. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı bir şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun hazırlanacak. Bakalım Oya bu şeytani oyuna karşı ne yapacak?

MERVE GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ MERAK EDİLİYOR?

Dizinin ilk fragmanında Merve'nin tabut görüntüsü dizinin takipçilerinin kafasını epey karıştırdı. Kimileri bunun gerçek olmadığını Oya'nın hayali olduğunu düşündüler. Bakalım bu bölümde Merve'nin zehirlemesi ve Oya hakkında soruşturmanın ciddiyeti ile ilgili gerçekleri öğrenebilecek miyiz?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 4. BÖLÜM FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Bu akşam Ufak Tefek Cinayetler 4. yeni bölümü internetten izleyecekseniz aşağıdaki bağlantı ile Star TV'nin online canlı yayına erişebilir ve diziyi 20.00'de cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. ile izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümü izlemek için tıklayınız (Star TV 20.00)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler