HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vardar Fenerbahçe maçı canlı izle: Maçı canlı yayınlayan kanallar için tıklayın

Vardar Fenerbahçe maçı milyonlarca taraftar tarafından canlı izlenecek. Saat 20.00'da başlayacak olan Vardar Fenerbahçe maçı beIN Sports kanalından canlı fakat şifreli yayınlanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Makedonya'da Vardar'a şans vermeyerek turu garantilemek istiyor. Haberimizden, Vardar Fenerbahçe maçı için canlı izleme linkini bulabilir ve maçın şifresiz yayını ile ilgili bilgileri de edinebilirsiniz.

Vardar Fenerbahçe maçı canlı izle: Maçı canlı yayınlayan kanallar için tıklayın

Vardar Fenerbahçe maçı ile bu akşam tekrar UEFA Avrupa Ligi maçı izleyeceğiz. Makedonya'da oynanacak olan Vardar Fenerbahçe maçı için dakikalar kaldı ve milyonlarca futbol severler bu önemli maçı şifresiz izleyebilmek için arayışa girdi. Haberimizden, Vardar Fenerbahçe maçı için canlı izlemek için gerekli bilgileri edinebilirsiniz.

Fenerbahçe, Makedonya'daki önemli maçtan önce, yeni transferi Ytalo'yu UEFA'ya resmen bildirdi. Dolayısıyla yeni transfer bu akşamki Vardar maçı ile taraftarı ile tanışabilecek. Yeni transferi izleyebilme ve analiz etme açısından da Vardar Fenerbahçe maçı merakla bekleniyor.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI İÇİN CANLI YAYIN BİLGİLERİ: MAÇI CANLI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR

Vardar Fenerbahçe maçı canlı izle!

UEFA Avrupa Ligi ön eleme statüsünde oynanacak olan karşılaşma, Filip Arena'da saat 21.00'da başlayacak. Vardar Fenerbahçe maçı, dünya çapında 3 kanal tarafından canlı fakat şifreli yayınlanıyor. Bu maçı şifresiz yayınlayan resmi kanal olmasa da; İspanyol bir internet sitesi Vardar Fenerbahçe maçı için şifresiz yayın gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu internet sitesi, Türkiye'de resmi olarak geçerli olmadığı için bir bahis kanalı olduğu için isim veremiyoruz.

Fenerbahçe'yi Üsküp'te misafir etmeye hazırlanan Vardar takımı, kadrosuna iki oyuncu kattı. Jonathan Balotelli'yi geçtiğimiz günlerde Katar'ın Al Gharafa ekibine gönderen ve bu yüzden taraftarının tepkisini çeken kırmızı-siyahlılar, forvet transferiyle oyuncunun yerini doldurdu.

Sao Paulo ve Corinthians gibi takımlarda oynayan Brezilyalı forvet Ytalo, Makedon ekibine imza attı. 29 yaşındaki golcü oyuncu UEFA listesine eklendi ve Fenerbahçe'ye karşı oynayacak.

Vardar'ın bir diğer transferiyse Ganalı orta saha oyuncusu Moustaphe Quaynor oldu. Ancak bu ismin Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilemediği öğrenildi.

VARDAR FENERBAHÇE MAÇI BİLET DETAYLARI

17 Ağustos 2017 tarihinde Vardar - Fenerbahçe futbol takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play Off-Turu ilk maçının biletleri, Cuma günü itibariyle satışa çıktı. Vardar - Fenerbahçe maçını izlemeye gidecek taraftarların, Maraton Tribünü altında bulunan Kombine Satış Bölümü’nden pasaport fotokopisi ve seyahat bilgilerini ibraz ederek bilet temin edebilecekler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler