HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Westworld 2. sezon fragmanı izle: Westworld'ün beklenen Comic con fragmanı yayında!

22 dalda Emmy ödüllerine aday gösterilen Westworld dizisinin 2. sezon fragmanı henüz yayınlandı. Henüz comic con versiyonu olan 2. sezon fragmanı ile pek fazla şey detaylıca gösterilmese de Westworld dizisi 2. sezon ile ilgili az-buçuk fikrimiz olmuş oldu. Bakalım Westword 2. sezonu, takipçilerine neler getirecek, hangi konuları işleyecek? İşte Westworld dizisinin 2. sezon fragmanı ve detayları...

Westworld 2. sezon fragmanı izle: Westworld'ün beklenen Comic con fragmanı yayında!

HBO, yeni sezon dizi çalışmalarına devam ediyor. Westworld 2. sezon fragmanı, comic-con fragmanı kategorisinde yayınlandı. Eğer, 'Westworld 2. sezon fragmanında çalan şarkı nedir?" gibi bir soru soracaksanız; şimdiden cevap verelim, 'I Got'ta be me'... Westworld dizisi, ilk sezonu, ilk bölümlerinde fazla dikkat çekmese de, sezon ortalarına doğru dikkat çekmeye başladı ve Türkiye'deki yasal yayın platformlarına da sunulmasıyla birlikte dizinin popülerliği artış gösterdi. Şimdi de merakla beklenen Westworld 2. sezon fragmanı yayınlandı.

WESTWORLD 2. SEZON FRAGMANI: I GOTTA BE ME!

Westworld 2. sezon fragmanı ile şu sahne dikkatimizi çekti: Maeve (Thandie Newton) sessizce bir katliam sahnesine bakarken görülüyor. Dolores (Evan Rachel Wood) ise atın sırtında giderken tüfeğini partiye gidenlere doğrultuyor. Siyahlı Adam ise yüzü kanlar içinde yavaşça gülümserken gösterildi. Elbette Westworld dizisinin 2. sezon fragmanı, sadece comic-con versiyonuydu, dolayısıyla fragmanı beğenmediyseniz umudunuzu yitirmeyin, zira daha çok fragman yayınlanacaktır.

WESTWORLD 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Westworld 2. sezon 2018'in ilk çeyreği içerisinde yayın hayatına başlayacak. 2. sezonun kesin yayın tarihi de şu an için net olarak belirlenmiş değil. Yapımcılar hedeflerinin büyüklüğünü artırdılar ve dizinin hikayesini oluşturan Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un uyguladığı değişiklikler nedeniyle bu 2. sezon biraz gecikmeli başlayacak.
Son olarak, bu yıl 69'uncusu verilecek Emmy Ödüllerine aday gösterilen televizyon yapımları, Television Academy'nin Los Angeles'ta düzenlediği törende duyuruldu.
Buna göre, NBC'nin "Saturday Night Live" adlı programı ve HBO'nun "Westworld" adlı dizisi 22'şer dalda 69. Emmy Ödüllerine aday gösterildi.

“Bu iddialı bir proje. HBO da bize her kademe üzerinde çalışmamız için gerekli zamanı ve kaynağı sunuyor. Aynı zamanda bizi bunları kullanmamız için cesaretlendiriyor.”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler