HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

WhatsApp'ın yeni çıkartma özelliği nasıl kullanılır?

Facebook'un kısa bir süre önce satın aldığı WhatsApp, yeni özellikler kazanıyor. WhatsApp Durum özelliği beklenen ilgiyle karşılaşmasa da, geliştiriciler WhatsApp çıkartma özelliğinden oldukça ümitliler. WhatsApp çıkartma özelliği, uygulamanın iOS ve Android güncellemeleri ile birlikte kullanılabilecek. WhatsApp çıkartma özelliği nasıl kullanılır?

WhatsApp'ın yeni çıkartma özelliği nasıl kullanılır?

WhatsApp, daha önce 'durumum' özelliği ile bağlantılı çalışabilecek bir özellik duyurdu. Çıkartma özelliği olarak duyurulan yeni WhatsApp yeteneği, paylaşılan video, GIF ve fotoğraflar ile birlikte çalışacak. Yani, halihazırda kullanılan 'Durumum' özelliği ile entegra çalışabilecek. Kısa bir süre önce Facebook tarafından satın alınan WhatsApp, görüntülü arama özelliklerine de bazı 'anlık tepki' imkanı oluşturabilecek bazı özellikler katmayı planlıyor gibi.

WhatsApp, çıkartma özelliği ile ilgili bazı değişiklikler yayımlasa da, beklenen özellik güncellemesini henüz yayımlamadı. Instagram'ın yoğun olarak kullanılan çıkartma özelliği, tıpkı WhatsApp'ın da yapmak istediği gibi 'Durum' ve 'Çıkartma' özellikleri birbiri ile dahili çalışıyor.

ÇIKARTMA ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR? WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİKLER!

WhatsApp, daha önce duyurduğu bazı ilginç özellikleri iOS ve web tabanlı WhatsApp sürümüne de uygulamaya başladı. Hikayeler ve durum özellikleri, artık WhatsApp Web ve iOS sürümlerinde de çalışıyor. WhatsApp'ın WhatsApp Durum özelliği, aylık 250 milyondan fazla kullanıcısı var. Yeni çıkartma özelliğini kullanan kişi tahmini ise aylık 200 milyon civarında. Üstelik bir sonraki güncelleme ile yayımlanması planlanan metin tabanlı durum güncellemeleri de düşünüldüğünde, WhatsApp uygulaması artık daha fazla 'anlık kullanım' odaklı çalışacak.

WhatsApp'ın istatistiklerine bakarsak; iOS ve Android sürümü göz önünde bulundurulduğunda, 1 milyar günlük kullanıcı, 55 milyar mesaj içeriği sağladığı istatistikleri, getirilecek yeni özelliklerin habercisi.
WhatsApp'ın yeni güncellemesinin yapım numarası; 2.17.50. Bu sürüm itibariyle, WhatsApp uygulamanız çıkartma özelliğini kazanmış olabilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler