HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Söz gazetesinden tartışma yaratacak manşet

İstanbul Valiliği, 'Onur Yürüyüşü'ne izin verilmeyeceğini açıkladı. Valiliğin kararını manşetine taşıyan Yeni Söz gazetesi, LGBT’leri hedef aldı: “Bütün dinlerin ahlaksızlığın, hadsizliğin ve gayri insani hallerin en büyüğü olarak nitelediği, batılı şeytanîlerin ise insanlığı ifsad etmek, nesil emniyetini bozmak, aile düzenini parçalamak için devşirdiği kuklalarını Türkiye'nin huzurunu bozmak için yularlarını salıverdi.”

Yeni Söz gazetesinden tartışma yaratacak manşet

İstanbul Valiliği, 'Onur Yürüyüşü'ne izin verilmeyeceğini açıkladı. Valiliğin kararını manşetine taşıyan Yeni Söz gazetesi, LGBT’leri hedef aldı. Yeni Söz’ün “Şeytanîler ibnelerini sokağa sürüyor” başlıklı manşetinde, “Bütün dinlerin ahlaksızlığın, hadsizliğin ve gayri insani hallerin en büyüğü olarak nitelediği, batılı şeytanîlerin ise insanlığı ifsad etmek, nesil emniyetini bozmak, aile düzenini parçalamak için devşirdiği kuklalarını Türkiye'nin huzurunu bozmak için yularlarını salıverdi” ifadeleri yer aldı.

"ODTÜ'NÜN İBNELİKTE DE ÖN SAFTA YER ALMASI KİMSEYİ ŞAŞIRTMADI"

LGBT’lere destek veren ODTÜ’yü de hedef alan Yeni Söz’ün haberinde, “Yıllardır eğitimin değil, terörün öncülüğünü yapmayı kendine görev edinmiş ODTÜ ise her yıl Bahar Şenlikleri sırasında ‘ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması' grubunun teşvikiyle üniversite öğrencilerinin yürümesine izin veriyor. PKK'lı teröristlerin afişlerinin duvarlarını ‘süslediği' ODTÜ'nün ibnelikte de ön safta yer alması kimseyi şaşırtmadı. Üniversitenin bu yılda provokasyon amaçlı bir dizi eylemde bulunacağından endişe ediliyor. Yetkilileri ODTÜ'de yaşanacak muhtemelen provokasyon olayları için ihtiyatlı davranmaya ve gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz” denildi.


En Çok Aranan Haberler