HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılbaşı programları 2018: Yılbaşı gecesi hangi ünlü nerede sahneye çıkacak?

Yılbaşı yaklaşırken yılbaşı programları yapılmaya başlandı. Yeni yıla gireceğimiz o gece, yılbaşında kim nerede çıkıyor merak ediliyor. Yılbaşını dışarıda geçirmek, sevdiğiniz ünlünün söyleyeceği şarkılar ile eğlenerek girmek isteyenler için 2018 yılbaşı programları listesini haberimizde derledik. İşte hangi ünlü nerede çıkıyor sorusunun cevabını vererek derlediğimiz 2018 yılbaşı programları...

Yılbaşı programları 2018: Yılbaşı gecesi hangi ünlü nerede sahneye çıkacak?

Yılbaşında hangi ünlü nerede çıkıyor? Yeni yıla girmemize iki hafta kala merak edilen konulardan biri de kim hangi sahnede yer alacak? Tüm yılın stresini atarak yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler, sevdikleri sanatçıların nerede sahne alacağını öğrenmek istiyor. Bu nedenden dolayı insanlar yılbaşında kim nerede çıkıyor, ünlülerin sahne programları neler diye merak ederek 2018 yılbaşı programlarını merak ediyor. Peki kim nerede çıkıyor? İşte 2018 yılbaşı programları, hangi ünlü nerede listesi...

YILBAŞI PROGRAMLARI 2018

HANGİ ÜNLÜ NEREDE?

Tarkan 2018 yılbaşı programında Kıbrıs'ta sahne alacak. Bu sene Kıbrıslı hayranlarıyla bir araya gelecek olan Tarkan'ın sahne ücretinin 300 bin Euro yani yaklaşık 1.3 milyon TL olduğu açıklandı.

Hadise, bu yılbaşında da geleneği bozmuyor ve Azerbaycan'da hayranlarıyla buluşuyor. Şampiyon şarkısıyla gündemde bomba etkisi yaratan Hadise'nin 2018 yılbaşı programında alacağı ücret, 1 milyon TL olacak.

Ziynet Sali, bu yılbaşı Adana'da sahne alacak. 2018 yılbaşı programında Adana'da sahne alacak sanatçının ne kadar ücret alacağı henüz bilinmiyor. Enbe Orkestrası, Belek Sueno Delux Otel 2018 yeni yıl partisinde sevenleri ile buluşuyor..

Candan Erçetin de Tarkan gibi Kıbrıs'ta 2018 yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacak isimlerden. 2018 yılbaşı programında Kıbrıs'ta sahne alacak usta sanatçının ne kadar ücret alacağı ise bilinmiyor.

Gülben Ergen, 2018 yılbaşı gecesi Arkın Palm Beach Kıbrıs Magosa'da sahne alacak..

Lara, 2018 yılbaşı programında Avantgarde Hotel ve Resort Kemer Antalya'da sahne alacak…

Kubat, 2018 yılbaşı programında Bodrum'da sahne alacak.

Fatih Ürek de Candan Erçetin ve Tarkan gibi 2018 yılbaşı programında Kıbrıs'ta çıkacak ünlüler arasında yer alıyor.

Demet Akalın, İstanbul'da sahne alacak.

Aşkın Nur Yengi, 2018 yılbaşında Kıbrıs'ta sahne alacak.

Türk sanat müziğinin diva ismi Bülent Ersoyda 2018 yılbaşı programında Antalya'da sahne alacak isimler arasında yer alıyor. Bülent Ersoy 2018 Yılbaşı partisi Antalya Larada

Petek Dinçöz, Polat Thermal Hotel 2018 Yeni yıl eğlencesinde Pamukkale Denizli de..

Burak Kut, 2018 Yılbaşı Ankara'da Crowne Plazada sahne alacak…

Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahneye çıkacak olan isimlerden biri de Ebru Gündeş. Kızının babası Reza Zarrab ile boşanma arifesinde olan sanatçı sahnesi için 1 milyon TL alacak.

Rober Hatemo İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

Deniz Seki de Kıbrıs'ta sahne alacak.

Yıldız Tilbe İstanbul'da sahne alacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler