HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

YouTube video dönüştürücü ile HD video yükleme nasıl yapılır?

YouTube video dönüştürücü programları ve dönüştürücü siteleri kullanıcıların ilgisini çekiyor. YouTube video dönüştürücü uygulamaları ile artık slideshow ve UHD videolar gibi farklı kategorilerde video dönüştürebilir ve bu videolar cep telfonuna yüklenip paylaşılabilir. İşte YouTube video dönüştürücü uygulamalar, programlar ve tarayıcı eklenrileri hakkında bilmeniz gerekenler..

YouTube video dönüştürücü ile HD video yükleme nasıl yapılır?

YouTube video dönüştürücü kaynakları, özellikle UHD ve HD video formatlarının yaygınlaşmasıyla birlikte daha farklı yetenekler kazanmaya başladı. Yaygın olarak kullanıcılar YouTube video dönüştürücü sitelerini daha ağırlıklı olarak tercih ederken; UHD içerikleri dönüştürmek için ise bilgisayar programlarından veya mobil uygulamalardan faydalanıyorlar. UHD formatta YouTube video dönüştürmenin yanısıra; artık bu dönüştürücülerde çeşitli slideshow hazırlama özellikleri de var. İnsanlar Youtube dönüştürücü uygulamaları ile Youtube'daki videoları indirp telefonlarına da aktarıyorlar. Popüler ve güvenilir YouTube video dönüştürücülerinin bazılarını aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

YOUTUBE VİDEO DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE HD ve UHD VİDEO YÜKLEME-İNDİRME YÖNTEMLERİ

Dünya çapında YouTube video dönüştürücü çözümleri daha çok; kurumsal şirketler tarafından da kullanılmaya başlandı. Google'ın YouTube yayın hakları ve lisans sözleşmeleri ile ilgili daha şeffaf politikalar uygulaması nedeniyle, YouTube video dönüştürme işlemleri eskisi gibi 'illegan işlem' olarak algılanmıyor. Fakat bu konuda YouTube lisanslarını tehlikeye atabilecek YouTube video dönüştürme siteleri bulunsa da, bu siteler kısa zaman içerisinde Google indekslerinden düşürülüyor.

YouTube video dönüştürücü uygulamalarından, masaüstü-dizüstü cihazlarınız için arayışınız varsa; ilk uygulama WinX HD Video Converter Deluxe isimli bir program. Bu program UHD ve HD YouTube video dönüştürme yapmanıza yardımcı olacaktır. WinX, bir çeşit 'hepsi içinde' video programlama çözümü. Çevrim içi video indirebilme, video birleştirme, montaj yapabilme ve slideshow ile sunum hazırlama özelliklerine sahip.

HD Transform: Web tarayıcısı tabanlı çalışan HD Transform, 1080p ve 720p formatlarına YouTube videolarını dönüştürebilir. Kullanımı da oldukça basit; YouTube bağlantısını, adres çubuğuna girerek, ilgili videonun bilgisayarınıza inmesini sağlıyor.

Clip Converter: Bir başka web tarayıcısı tabanlı çalışan YouTube video dönüştürme servislerinden bir tanesi gibi. Aslında UHD seçeneği ve HD seçeneği olmamasına karşın hızı nedeniyle pekçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

En popüler ve en bilineni: IDM Manager; IDM, şüphesiz internet aleminin en eski ve en popüler indirme araçlarından. Sadece Youtube değil farklı servislerden de video dönüştürmenize olanak tanıyan IDM, tarayıcılar ile entegre bir şekilde çalışabiliyor.
Böylece bir video açtığınızda ekranın belirli bir bölgesinde beliren IDM ikonu, kolayca o videoyu indirebilmenize olanak verir. Ayrıca indirme işlemini başlatmadan önce hangi kalitede ve formatta video indireceğinizi de seçebiliyorsunuz.

Diğer basit ve etkili program ise YouTube Downloader. Temiz bir arayüzle karşımıza çıkan program indirmenin haricinde videolarınızı MP4, MOV ve AVI gibi formatlara dönüştürmenize de destek veriyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler