Lindsey Haberleri

Dünyaca ünlü keman virtüözü Lindsey Stirling, İstanbul'da sahne aldı

Dünyaca ünlü ABD'li keman virtüözü ve dansçı Lindsey Stirling, Turkcell Vadi İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 2023-07-20 07:30:17

Beden eğitimi öğretmeni ve 13 yaşındaki öğrencisinin ilişkisi ifşa edildi! “Bana hep oyuncak alıyordu”

Beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 24 yaşındaki Lindsey Schneeberger ve ismi açıklanmayan 13 yaşındaki öğrencisinin yıllardır devam eden ilişkisi ifşa edildi. 13 yaşındaki ismi açıklanmayan öğrenciye hediye edilen cinsel ilişki oyuncakları yasak aşkı ifşa etti.

Trend 2023-05-31 08:42:59

Annesi zamanla geçer dedi, babası terapiye yönlendirdi ama o vazgeçmedi! ''Biz sadece hayatımızı yaşıyoruz!''

21 yaşındaki Natalie Noble ve 50 yaşındaki sevgilisi Bobby Lindsey, ilişkileri hakkında sık sık eleştirilen bir çift. Bobby insanlar tarafından Natalie'nin "babası olacak yaşta" biri olarak görüldüğü için, çift aralarındaki 29 yıllık yaş farkı nedeniyle hem aileleri hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından topa tutuldular.

Trend 2022-08-19 16:04:33

Profesyonel model güzel olmanın zorluklarını anlattı! ''Aptal ve kibirli değiliz''

Playboy modeli Lindsey Pelas, görünüşüyle yargılanmaktan bıktığını söyledi. Güzel olmanın zorluklarını anlatan göz alıcı güzel, sırf çekici bir kadın olduğu için insanların yanlış bir şekilde onun aptal ve kendini beğenmiş biri olduğunu varsaydıklarını söyledi.

Trend 2022-07-08 16:18:56

ABD'li senatör Graham'dan Türkiye’ye F-16 satışına destek

ABD'li senatör Lindsey Graham, ABD'nin Türkiye’ye F-16 satışına destek verdi. Senatör Graham, "Biden yönetiminin önemli NATO müttefikimiz Türkiye’ye F-16 satışına destek verme kararını destekliyorum." ifadesini kullandı.

Haber 30-06-22 01:24

Gazeteci Lindsey Tyler Snell'in sinsi planı ortaya çıktı! Türk ve Azerbaycanlı askerleri hedef almış

ABD'li gazeteci Lindsey Tyler Snell'in sosyal medya üzerinden Türk vatandaşlarından bilgi sızdırmaya çalıştığı ortaya çıktı. Snell'in hedef aldığı kişiler arasında Türk askerlerinin de olduğu belirlendi. Almanya'da yaşayan gazetecinin, askeri personele cinsel içerikli mesajlar da attığı tespit edildi.

Haber 19-04-22 09:33

ABD'li senatörün Putin'e suikast çağrısına Rusya'dan sert yanıt

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham'ın Putin için suikast çağrısı yapması gündem yaratırken, ABD'li Senatöre Kremlin'den yanıt geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov, Graham’ın Putin’in öldürmesini isteyen sözlerine tepki göstererek, senatörün akıl sağlığını sorguladı.

Haber 05-03-22 14:50

ABD'li senatörden dikkat çeken Putin paylaşımı! Suikast imasında bulunup...

Rusya'nın işgal operasyonu devam ederken, Putin'e yönelik gelen tepkilere bir yenisi eklendi. ABD'li Senatör Lindsey Graham, Ukrayna'daki savaşın sonlanması için, Putin'e "suikast" iması taşıyan bir paylaşımda bulundu.

Haber 04-03-22 06:24

Playboy yıldızı Lindsey Pelas’ın bikinisi küçük geldi! Düştü düşecek derken...

Playboy yıldızı ve model Lindsey Pelas, Malibu'da planını keyfini sürerken beyaz bikinisiyle adeta şov yaptı. 30 yaşındaki Amerikalı güzel, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor.

Magazin 23-02-22 14:57

Yüzüklerin Efendisi dizisindeki siyah elf tartışmasına yapımcılardan yanıt: Tolkien herkes için var

Yüzükleri Efendisi hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni dizi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ilk görselleri paylaşıldı. Ancak yeni dizideki siyah elf karakteri tartışma yarattı. Dizinin yapımcılarından Lindsey Weber ise 'Tolkien herkes için' diyor.

Haber 11-02-22 19:27

Playboy yıldızı Lindsey Pelas’ın bikinisi küçük geldi

Playboy yıldızı ve model Lindsey Pelas, siyah ipli bikinisiyle verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Filtre ve photoshopsuz olduğunu iddia ettiği fotoğrafına, yıldızın hayranları beğeni yağdırdı.

Magazin 31-08-21 22:57

ABD'li Kongre üyelerinden İsrail'in 1 milyar dolarlık acil yardım talebine destek mektubu

ABD'li bazı Kongre üyeleri, Savunma Bakanı Lloyd Austin'e bir mektup göndererek İsrail'in 1 milyar dolarlık acil ilave askeri yardım talep etmesi durumunda kendilerinin bu talebin karşılanmasına destek vereceklerini bildirdi. Tel Aviv'i ziyaret eden Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham da ABD'den ilave 1 milyar dolar askeri yardım isteyeceğini açıklamıştı.

Haber 03-06-21 00:59

Floyd Oksijensiz Kaldığı İçin Öldü

George Floyd davasının 10’ncu gününde adli tıp uzmanı Doktor Lindsey Thomas, Floyd’un, iddia edildiği gibi aşırı doz uyuşturucu ilaçtan değil, oksijensiz kaldığı için hayatını kaybettiğini söyledi

Haber 09-04-21 23:06

UFC kızı Lindsey Pelas, Instagram'a savaş ilan etti!

ABD ve dünyada en çok izlenen dövüş sporlarından olan UFC'nin kapak kızlarından olan Lindsey Pelas, ülkesinde gündeme gelmeye devam ediyor.

Spor 05-02-21 16:28

ABD'li Senatör Graham'dan dikkat çeken İran açıklaması: En felaket karar olabilir

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Joe Biden yönetiminin İran ile nükleer anlaşmaya geri dönmesinin "Orta Doğu'nun istikrarı için Biden yönetiminin alacağı en felaket karar olabileceği" uyarısında bulundu.

Haber 16-12-20 20:41

Lindsey Pelas kabına sığmadı

Instagram'da kazandığı şöhretle modelliğe adım atan Lindsey Pelas, Malibu'da denizin keyfini çıkarırken görüntülendi.

Magazin 10-11-20 10:14

Lindsey Vonn selülitli fotoğrafını paylaştı, eleştirilere isyan etti!

Dünyanın gelmiş geçmiş en başarılı kadın kayakçısı olan Lindsey Vonn, Instagram'dan yaptığı son paylaşımla çok konuşuldu.

Spor 27-10-20 18:18

Natalie Portman'ın takımına iki yeni ortak

Serena Williams ve Natalie Portman'ın kurucuları arasında yer aldığı kadın futbolunun yeni takımı Angel City'nin dünyaca ünlü ortaklarına iki yeni isim daha eklendi. Tenis efsanesi Billie Jean King ve kış sporlarının yıldızı Lindsey Vonn, Los Angeles ekibinin hissedarı oldu. Kurucularıyla ses getiren kulüp 2022 yılından itibaren sahalara çıkacak.

Spor 22-10-20 14:51

ABD'de düğün dönüşü feci kaza: Gelinle damat hayatını kaybetti

ABD'nin Colorado eyaletinde düğünden dönen United Airlines pilotu Kostas John Sivyllis ve eşi Lindsey Vogelaar özel uçakla kalkıştan 15 dakika sonra düştü. Genç çiftin hayatını kaybettiği bildirildi.

Haber 08-10-20 11:41

Lindsey Pelas kabına sığmadı

Instagram'da kazandığı şöhretle modelliğe adım atan Lindsey Pelas Los Angeles'ta arkadaşlarıyla yemeğe giderken görüntülendi.

Magazin 12-07-20 08:40

ABD’li Senatör Lindsey Graham'dan Türkiye-ABD ilişkileri yorumu

ABD’li Senatör Lindsey Graham, Türkiye ile serbest ticaret anlaşması yapılması için iki ülke arasında S400, F35 ve Suriye'nin durumdan kaynaklanan ihtilafların giderilmesi gerektiğini söyledi.

Haber 24-06-20 22:22

Senato’dan “Obamagate” Tartışmasında Soruşturma Adımı

Başkan Donald Trump’ın eski Başkan Barack Obama’yı kendi yönetiminin altını oymakla suçladığı ve “Obamagate” olarak nitelendirdiği dönemde, Senato’dan soruşturma adımı geldi. Adalet Komisyonu Başkanı Lindsey Graham, Rusya soruşturmasının başlangıcına ilişkin soruşturma başlattıklarını açıkladı

Haber 15-05-20 01:54

Kim Jong Un tabutta! Görüntü ortaya çıktı, yer yerinden oynadı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, bu kez sağlık durumuyla günlerdir gündemde. Japonya basını, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un "bitkisel hayatta olduğunu" iddia etti. Kuzey Kore devlet radyosu ise, Kim'in çalışmalarına aktif şekilde devam ettiğini duyurdu. ABD’nin Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham da 'Ölmemiş veya iş göremez hale gelmemişse buna şoke olurum' dedi. Ancak basına sızan son fotoğrafla yer yerinden oynadı.

Haber 28-04-20 14:46

ABD'li senatör Lindsey Graham: Kim Jong-un ölmemişse şoke olurum!

ABD’nin Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un öldüğüne ilişkin iddialar üzerine, ülkedeki sessizliğe işaret ederek, "Ölmemiş veya iş göremez hale gelmemişse buna şoke olurum." dedi.

Haber 26-04-20 19:02

Trump'ın azil süreciyle ilgili yeni gelişme! Haftaya başlayacak

Cumhuriyetçilerin önde gelen isimlerinden Senatör Lindsey Graham, Başkan Donald Trump'ın azline yönelik yargılama işlemlerine gelecek hafta Senato'da başlanacağını açıkladı.

Haber 09-01-20 07:01

Senatör Graham, Trump'ın Afganistan'dan asker çekileceğini açıklayacağını duyurdu

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu hafta Afganistan'daki Amerikan askerlerinin sayısının azaltılmasıyla ilgili açıklama yapacağını bildirdi.

Haber 16-12-19 19:16

ABD'li Senatör Graham: Azil süreci Senato'ya gelir gelmez hızlıca son bulacak

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik azil sürecinin "partizan bir saçmalık" olduğunu belirterek, "Senatoya gelir gelmez hızlı bir şekilde ölecek ve hızlıca son bulmasını sağlamak için elimden geleni yapacağım." dedi.

Haber 14-12-19 23:55

Türkiye’ye Yaptırım Tasarısı Gelecek Hafta Senato'ya Gelebilir

Kongre binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham 29 Ekim’de Temsilciler Meclisi’nde kabul edilen tasarının bir benzerini gelecek hafta Senato gündemine almayı planladıklarını söyledi

Haber 03-12-19 23:16

ABD'li senatörlerden Dışişleri Bakanı Pompeo'ya: S-400'leri satın aldığı için Türkiye'ye yaptırım uygulanmalı

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den Senatör Lindsey Graham ile Demokrat Partili Senatör Chris Van Hollen, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya bir mektup yazarak Rus hava savunma sistemi S-400'leri satın aldığı için Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını talep etti.

Haber 02-12-19 23:24

Senato’da Ermeni Tasarısının Oylanması İkinci Kez Engellendi

1915 olaylarını “soykırım” olarak tanıyan Ermeni tasarısının Senato’da oylanması ikinci kez engellendi. Güney Carolina’dan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham’den sonra bu kez de aynı partiden Georgia Senatörü David Perdue, tasarının oylamaya sunulmasını engelledi

Haber 22-11-19 19:38

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör, Biden-Ukrayna ilişkisinin belgelerini talep etti

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Dışişleri Bakanlığından ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın dönemin Ukrayna lideri Petro Poroşenko ile 2016'daki telefon görüşmelerinin ve Hunter Biden'ın iş ortağı Devon Archer ile dönemin Dışişleri Bakanı John Kerry'nin 2 Mart 2016'da yaptığı toplantının kayıtlarını istedi

Haber 22-11-19 00:48

Senatör Graham'dan yaptırım uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Başkan Donald Trump’ın dün Beyaz Saray’daki görüşmesine katılan senatörlerden Cumhuriyetçi Lindsey Graham bugün Kongre’de aralarında VOA Türkçe’nin muhabirinin de bulunduğu bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı.

Haber 15-11-19 09:23

Erdoğan, ABD dönüşü uçakta gazetecilerle söyleşi yaptı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "S400'ü bırakıp tamamen Patriot'a yönelmemiz gibi bir şey olamaz. 'Patriot'u da alalım' dedik. Ama S-400'ü de alacağız" - "(Güvenli Bölge) NATO ülkelerinin tavrını göreceğiz. Olumlu yaklaşım alırsak ilk etapta kuzeyde bir barış koridoruyla ilgili adım atabiliriz" - "(ABD'li senatör Lindsey Graham'ın Türkiye karşıtı açıklamaları) Ben kendisine gerekenleri söyledim. Bugün dersini aldı" - "Amerika da Rusya da benim dostum olsun istiyorum. Bizim gayretlerimiz bunun için"

Haber 14-11-19 17:04

Trump-Erdoğan görüşmesine katılan Senatör Lindsay Graham, 'Ermeni soykırımı' tasarısının ABD'de Senato gündemine gelmesini engelledi

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD'de 1915 olaylarının "Ermeni soykırımı" olarak tanınması yönünde Senato'ya sunulan karar tasarısını bloke etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çarşamba günü Washington'a yaptığı ziyarette ABD Başkanı Trump'a eşlik eden senatörler arasında Graham da bulunuyordu.

Haber 14-11-19 13:57

Erdoğan'la Görüşen Senatör Graham Ermeni Tasarısını Engelledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Senatör Lindsey Graham, Ermeni tasarısının senatodaki oylamasını engelledi. Graham, "Türkiye ve Ermenistan’ın bir araya gelerek bu soruna çözüm bulmasını umuyorum” dedi

Haber 14-11-19 11:00

ABD'de Senatör Lindsey Graham, sözde Ermeni Tasarısını bloke etti

ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, sözde Ermeni soykırımı olarak adlandırılan tasarının senatoda tanınmasını sağlayacak oylamayı bloke etti.

Haber 14-11-19 09:49

Senatör Lindsey Graham'dan flaş karar! ABD Senatosu'ndaki Ermeni tasarısını bloke etti

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, 1915 Ermeni olaylarının Senato tarafından "soykırım" olarak tanınmasını öngören bir karar tasarısının oylanmasını bloke etti. Bu kararın, Beyaz Saray'da Erdoğan ile bazı Cumhuriyetçi senatörlerin katıldığı toplantıdan bir süre sonra gündeme gelmesi dikkati çekti.

Haber 14-11-19 07:47

Pentagon'dan Suriye'deki petrolün korunması için hazırlık

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) Suriye'deki petrol kaynaklarını korumak için plan hazırlığında olduğunu belirtti.

Haber 25-10-19 05:47

Bomba iddia! Trump'ın kararının perde arkası

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suriye'nin doğusundaki petrol kuyularına yakın bölgelere 200 ABD askerinin bırakılması konusunda Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham ve emekli bir Orgeneral tarafından harita gösterilerek ikna edildiği ileri sürüldü.

Haber 22-10-19 23:11

Trump'ı petrol yatakları haritası ile ikna etmişler

Senatör Lindsey Graham ve emekli Orgeneral Jack Keane'nin, ABD Başkanı Donald Trump'ı, Suriye'den tamamen çekilme kararından Orta Doğu petrol haritası ile vazgeçirdiği ileri sürüldü - Trump'ın ikili ile haritalı toplantısı sonrası ABD'nin Suriye'deki petrol yataklarının kontrolünü sağlaması için bölgede asker bırakmaya karar verdiği öne sürüldü

Haber 22-10-19 22:10

Suriye'de tarihi çözümler olacağına dair oldukça iyimserim

Amerikalı Cumhuriyetçi senatör Lindsey Graham: - "İsrail'i korumak bir numaralı hedefimiz" - "Bize DEAŞ'ı yok etmek ve yok olmuş halde tutabilmek için yardımcı olan SDG güçleri ile petrol alanlarının yenilenmesinde bir iş ortaklığının eşiğinde olduğumuza ve geliri İranlılar'ın değil, Esad'ın değil onların alacağından emin olacağımıza inanıyorum"

Haber 21-10-19 13:35

Senatör Graham'dan Trump ile görüşmesinin ardından flaş açıklamalar

Barış Pınarı Harekatı sürecinde Türkiye karşıtı tutumu ile öne çıkan ABD'li Senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmenin ardından, Suriye petrollerine ilişkin çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Haber 21-10-19 08:23
ypg

‘Suriye’de Tarihi Çözümlere Ulaşabileceğimiz Konusunda İyimserim’

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusuna yönelik harekatına sert bir şekilde karşı çıkan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham’dan bu sefer Suriye konusunda daha ılımlı mesajlar geldi

Haber 20-10-19 22:28

Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'tan ABD'li senatörlere tepki

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ABD'li senatörler Cumhuriyetçi Lindsey Graham ve Demokrat Chris Van Hollen'ın Türkiye'yi hedef alan yaptırım tasarısıyla ilgili yaptığı açıklamada "Üst düzey senatörlerin vermiş oldukları mesaj açıkça söylemem gerekirse Türk insanının duygularını incitmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-19 07:36

PYD/YPG, ABD'nin dostu değil

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç: - "PYD/YPG'ye ABD'nin dostu diyorlar, halbuki onlar ABD'nin dostu değil. Bunlar ABD'nin desteğini Suriye'de Marksist bir devlet kurmak için kullanan bir gruptur" - "Lindsey Graham ve Chris Van Hollen gibi üst düzey senatörlerin vermiş oldukları mesaj açıkça söylemem gerekirse Türk insanının duygularını incitmiştir" - "Bazı haberlerde 'Başkan Trump Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o telefon konuşmasında operasyon için yeşil ışık yaktı' şeklinde ifadeler geçti. Hangi ülke kendi vatandaşlarını korumak için başka bir ülkeden yeşil ışık bekler?" - "(Trump'ın Erdoğan'a gönderdiği mektup) Umarım tarih bu mektubu kaydetmez. Bu mektup zaten en başta gönderilmemeliydi çünkü tüm diplomatik nezaketten yoksun bir mektuptu ve mevcut teamülleri yok sayıyordu. Biz bu mektuba cevabımızı Suriye'de verdik"

Haber 18-10-19 07:19

Senatör Graham: Yaptırımlar kapsamında ABD vatandaşlarının Türkiye devlet tahvili alması yasaklanacak

ABD Senatosu'nda Türkiye'nin Suriye operasyonu nedeniyle uygulanması planlanan yaptırımlara dair Senatör Lindsey Graham Twitter'dan bir açıklama yayımladı. Yasa teklifinin özetini içeren metinde ABD vatandaşlarının Türkiye devlet tahvili almasının yasaklanacağı görülüyor. Yaptırımların uygulamaya girmesini takiben 60 gün içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin net mal varlığının da tespit edilmesi öngörülüyor.

Haber 17-10-19 20:57

Trump herkesi Beyaz Saray'a topluyor! Kritik gün Perşembe

ABD Başkanı Donald Trump, ABD askerlerinin çekilmesinin ardından Türkiye'nin sınır ötesi harekat başlattığı Suriye'deki durumu görüşmek üzere bugün ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisi yetkilileri ile bir araya gelecek. Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham ise Türkiye'ye Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik askeri harekatı nedeniyle yaptırımlar getirilmesini öngören karar tasarısını Perşembe günü sunacağını açıkladı.

Haber 16-10-19 09:26

‘Türkiye’ye Yaptırım Tasarısını Perşembe Sunacağım’

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Suriye'nin kuzeydoğusundaki operasyonundan dolayı Türkiye'ye karşı yaptırımlar içeren tasarıyı Perşembe günü sunacağını açıkladı

Haber 16-10-19 00:47

Türkiye’ye Olası Yaptırımlara Demokratlardan Destek

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı hakkında Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’yle bir görüşme yaptığını ve Pelosi’nin Ankara’ya karşı yaptırımlar getirilmesini desteklediğini açıkladı

Haber 14-10-19 21:33