Gazeteci Haberleri

Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-2024 10:34

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-2024 13:50

Altun, Gazze'de öldürülen gazetecilere dikkat çekti: Bu gazeteciler hakikat için mücadele eden kahramanlardır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul’da İletişim Başkanlığınca düzenlenen Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi: Şiddet, Dezenformasyon, Sansür Sempozyumu'nda konuştu. 7 Ekim'den bu yana 120 gazetecinin şehit olduğunu vurgulayan Altun, "Eğer bu kahramanların gayretleri olmasaydı, bugün İsrail’in katliamlarından, Gazze halkının maruz kaldığı zulümden dünya haberdar olamayacaktı." dedi.

Haber 26-01-2024 15:14

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Meslek Ödülleri verildi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu.

Yurthaber 11-01-2024 07:43

Depremlerde hayatını kaybeden gazeteciler için Adıyaman'da mevlit okutuldu

Adıyaman Faal Gazetecileri (AGAD) tarafından, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybeden gazeteciler için mevlit okutuldu.

Yurthaber 10-01-2024 15:24

MHP'den gazeteciler için yeşil pasaport teklifi! TBMM'ye sunuldu

MHP, 15 yıl mesleki kıdemi bulunan basın kartı sahibi basın mensuplarına hususi damgalı pasaport (yeşil pasaport) verilebilmesine yönelik kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.

Haber 05-01-2024 15:36

Gazeteci Hasan Kılıç, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Gazeteci Hasan Kılıç geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. 1970 yılında gazeteciliğe başlayan Kılıç, meslek hayatının 34 yılını Hürriyet Gazetesi'nde geçirdi.

Haber 18-12-2023 21:17

Mesut Yar, gazeteciliği bıraktı! 'Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak' deyip yeni işini açıkladı

Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, mesleği bıraktığını açıkladı. Sözcü TV'de kameralar karşısına son kez geçen Yar, Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Gazetecilik mesleğini bıraksa da bilgi aktarmaya devam edeceğini ifade eden Yar, "20 yılını Datça'da geçirmiş bir kardeşiniz olarak memleketin en uç köşelerinden bir tanesini mutlu etmeye gidiyorum" dedi.

Magazin 06-12-2023 11:50

Korku dolu anlar kamerada! Gazetecileri çağırıp yaptığı şoke etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Ailevi sorunları olduğu öğrenilen Şeref B., gazetecileri arayarak intihar edeceğini haber verdi. Gazetecilerin olay yerine gitmesiyle Şeref B., ayağına kum torbası bağlayıp denize atladı. Şeref B.'yi olay yerindeki gazeteciler kurtardı. İşte detaylar...

Haber 21-11-2023 13:59

Gazeteci Barış Pehlivan hakkında yeni gelişme! Denetimli serbestlik kararı …

Gazeteci Barış Pehlivan 'Kamu görevlisine hakaret' suçundan yargılandığı davanın düşmesinin ardından avukatı Hüseyin Ersöz, Anadolu 4. İnfaz Hakimliği'ne dilekçe vererek denetimli serbestlik kararı verilmesini talep etti. Ersöz sosyal medya hesabından hakimlikçe, Pehlivan hakkında denetimli serbestlik kararı verildiğini açıkladı.

Haber 17-11-2023 12:58

Gazeteci Cengiz Erdinç gözaltına alındı

Gazeteci Cengiz Erdinç, "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan gözaltına alındı.

Haber 02-11-2023 17:15

Bakan Uraloğlu duyurdu! İsrail ve Filistin'de görev yapan gazetecilere ücretsiz iletişim imkanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail ve Filistin'deki gelişmeleri takip etmek için bölgeye giden gazetecilere ücretsiz dakika, kısa mesaj ve sınırsız internet ile uluslararası dolaşım hakkı sağlandığını açıkladı.

Haber 19-10-2023 10:57

Ankara'daki saldırıya ilişkin provokatif paylaşım yapan şüpheli serbest bırakıldı

Emniyet Genel Müdürlüğüne yönelik terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabında provokatif paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla Niğde'de gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 03-10-2023 14:59

Canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri sonrası soruşturma başlatılmıştı! Gazeteci Levent Gültekin için istenen ceza belli oldu

Gazeteci Levent Gültekin için 'Cumhurbaşkanına alenen hakaret' suçundan hapis cezası istendi. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Gültekin suçlamayı reddetti.

Haber 26-09-2023 11:57

Fatih Portakal'dan 'veda' paylaşımı: 'Dilimin kemiği bazen olmuyor' Sözcü TV'den açıklama geldi

Gazeteci Fatih Portakal, seçim öncesinde başladığı Sözcü TV'ye veda etti. Akşam ana haberleri sunan Portakal, yeni yayın döneminde kanalda devam edip etmeyeceğinin belirsiz olduğunu söyledi. "Dilimin kemiği bazen olmuyor, onun da farkındayım ben" diyen Portakal, ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek ise Fatih Portakal'ın açıklamasıyla ilgili paylaşımda bulunarak "Birbirimize söz verdik" dedi.

Haber 01-07-2023 07:30

Bilecik'te gazeteci ve köşe yazarı silahlı saldırıda yaralandı

Bilecik'te yayımlanan bir yerel gazete ve internet sitesinin genel yayın yönetmeni, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Yurthaber 20-06-2023 13:13

Gazeteci Sinan Aygül'ü hastanelik etmişlerdi! Bitlis'teki darp olayında belediye çalışanı ve polis memuru tutuklandı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını duyurmuş, yaralı haldeki görüntülerini paylaşmıştı. Aygül saldıranların Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları olduğunu öne sürmüştü. Aygül'ün darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan polis memuru E. K. ve Tatvan Belediyesi çalışanı Y. B. tutuklandı.

Haber 18-06-2023 15:36

Gazeteci Sinan Aygül sokak ortasında saldırıya uğradı! Polis memuru ve belediye çalışanı açığa alındı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Sinan Aygül, sokak ortasında saldırıya uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Aygül, saldıranların Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları olduğunu iddia etti. Bitlis Valiliği olaya karışan bir polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu. Başkan Geylani ise belediye personelinin açığa alındığını belirterek "Bugün yaşanan talihsiz olay ile hiçbir ilgim bulunmamaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-06-2023 22:43

AYM'den gazetecilerin kıdem tazminatı hakkı için dikkat çeken karar! 5 yıl sınırı iptal edildi

Anayasa Mahkemesi, gazetecilerin kıdem tazminatı ile ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. AYM, gazetecilere kıdem tazminatı ödenmesi için "meslekte en az 5 yıl çalışmış olma şartını" düzenleyen kanun hükmünü iptal etti. İşte detaylar...

Haber 14-06-2023 14:51

SON DAKİKA | Gazeteci Mehmet Barlas hayatını kaybetti!

Son dakika haberi: Gazeteci Mehmet Barlas, 81 yaşında hayatını kaybetti. Sabah Gazetesi'nde başyazarlık görevini yürüten Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Barlas, pazar günü kılınacak cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı öğrenildi.

Haber 01-06-2023 23:33

Korkunç infaz! Brezilyalı gazeteci ormanın derinliklerinde yapılan sahte mahkemede cezalandırıldı... Cinsel organı kesilip bedeni parçalandı

Brezilyalı araştırmacı gazeteci Tim Lopes’in ölümü ülkede geniş bir yankı uyandırdı. Kaçırılıp ormana götürülen ve orada çete liderleri tarafından oluşturulan sahte bir mahkemede hakkında infaz kararı çıkartılan Lopes, ıstırap verici bir ölümle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı gazetecinin ölümüne ilişkin olarak araştırma sürüyor.

Trend 01-06-2023 07:48

Özlem Gürses önce ‘CHP Genel Merkezi'nde çok kişi ağladı’ dedi sonra kendisi de ağladı!

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçildiği seçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi’nde takip eden gazeteci Özlem Gürses seçim gecesi yaşananları anlattı. Özlem Gürses, "CHP Genel Merkezi'nde dün gece çok kişi ağladı. Milletvekilleri ağladı, grup başkanvekilleri ağladı. En çok CHP Gençlik Kolları'ndaki gençlerin ağlamasına üzüldüm" dedi.

Haber 30-05-2023 08:01

Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 8 kişi yakalandı

Şüphelilerin adliyeye sevkini görüntülemek isteyen gazetecilere darp girişiminde bulunulmasıyla ilgili 3 kişinin ifadesine başvuruldu.

Yurthaber 30-03-2023 15:18

Gazeteci Tümer Doğru kimdir? Tümer Doğru kaç yaşında ve nereli? Türkiye Tek Yürek programını sunacak!

Gazeteci Tümer Doğru, 15 Şubat akşamında yayınlanacak Türkiye Tek Yürek programında sunuculuk yapacak. Bununla birlikte Tümer Doğru hakkında araştırmalar hız kazandı. Uzun süredir ekran önünde olan Doğru, ekranların tanınan simalarından biridir. İşte Tümer Doğru hakkında detaylar...

Magazin 16-02-2023 01:23

Kanadalı gazeteci deprem bölgesinde yaşadıklarına inanmadı! “Türk misafirperverliği acil durumlarda bile devam ediyor”

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki deprem 10 ili yerle bir etti. Afetin bilançosu her geçen gün artarken dünyanın gözü kulağı da deprem bölgesine çevrilmiş durumdaydı. Bölgeye yabancı arama-kurtarma ekiplerinin dışında gazeteciler de geldi. Deprem bölgesindeki son durumu anlatmak için gelen Kanadalı gazeteci Kristina Jovanovski yaşadıklarına inanamadığını söyleyerek Twitter’dan duygulandıran anlarını paylaştı.

Trend 15-02-2023 09:18

Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Gazeteci Orhan Erinç, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 23-01-2023 15:28

Sahte gazeteci kartıyla yolculuk yapmak istedi! Polis suç makinesi olduğunu fark edip yakaladı

İstanbul Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelenilen bir kişiye polisler kimlik kontrolü yapmak istedi. Kontrol sırasında sahte gazeteci kartıyla yakalanan kişinin çok sayıda suçtan arandığı ortaya çıktı. Parmak izi incelemesi sonucu gerçek kimliği tespit edilen şüpheli cezaevine gönderildi.

Haber 20-01-2023 16:28

İstanbul Havalimanı'nda sahte gazeteci kartıyla yakalanan kişinin çok sayıda suçtan arandığı belirlendi

İstanbul Havalimanı'nda sahte gazeteci kartıyla yakalanan kişinin çok sayıda suçtan arandığı ortaya çıktı.

Yurthaber 20-01-2023 11:29

Canlı yayında zor anlar! Kanadalı muhabir bir anda fenalaştı... “Kendimi pek iyi hissetmiyorum”

Kanada’da bir televizyon kanalının haber bülteni herkesi korkutan anlara sahne oldu. Kanadalı bir haber muhabiri hafta sonu canlı yayın sırasında bir haberi sunarken aniden fenalaştı. Bir anda sallanmaya başlayan ve ayakta durmakta zorluk çeken muhabir, “Kendimi pek iyi hissetmiyorum” dediği anda yayın yarıda kesildi.

Trend 10-01-2023 13:03

Genç gazeteci koşarak ölüme atlamış! Halk TV’de görev yapıyordu! İşte Uğur Yanıkel’in son anları…

Halk TV YouTube Koordinatörü olarak görev yapan Uğur Yanıkel’in duvardan atladığı anların görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul Gümüşsuyu’nda 27 yaşındaki Uğur Yanıkel’in 3 metrelik duvardan atlayıp öldüğü belirlendi. Yanıkel’in atladığı yerden kalkamadığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenilirken polis ekipleri görüntülerin ardından olayı “şüpheli ölüm” olarak değerlendirerek inceleme başlattı.

Haber 26-12-2022 15:47

Arjantinli gazetecinin zor anları! FIFA Dünya Kupası muhabiri Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu... Şaşkınlığını gizleyemedi

Merakla beklenen FIFA Dünya Kupası 20 Kasım'da başladı. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, ev sahibi Katar'ın açılış maçında Ekvador'a karşı mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Dünya Kupası heyecanını paylaşan Arjantinli muhabir Dominique Metzger’in canlı yayın sırasında cüzdanı çalındı. Olayın şokunu yaşayan muhabir TikTok’tan yaşadıklarını anlattı.

Trend 21-11-2022 16:55

Son dakika: Gazeteci Latif Şimşek'i darp etmişti! Demokrat Partili Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında fezleke hazırlandı

Son dakika haberi... Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi.

Haber 21-10-2022 19:41

Son yemeği kapısının önünde... O küçük detayı fark etti, eve girince karşılaştıkları manzarayla kahroldular

Kocaeli’de meydana gelen kahreden olay, su faturası bırakmak üzere eve gelen görevlinin fark ettiği bir detayla ortaya çıktı. Gazeteci Cenap Elmas’ın evine gelen görevlinin dikkatini, kapı açılmayınca, evden su gelmesi çekti. Bunun üzerine görevli komşularına haber verdi. Komşular eve girince ise mutfak tezgahının üzerinde Elmas’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Öte yandan Elmas’a belediyenin günlük sıcak yemek bıraktığı öğrenilirken bırakılan son yemeğin de kapısının önünde durduğu görüldü.

Haber 19-10-2022 16:40

Gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesine ilişkin 14 sanığın yargılanması sürüyor

Gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesine ilişkin 14 sanığın yargılanması sürüyor

Yurthaber 10-10-2022 13:45

AA'nın Savaş Muhabirliği Eğitimi, gazetecileri zorlu koşullara hazırlıyor

Farklı ülkelerden ve yurt içinden 25 medya mensubunun katıldığı eğitimler kapsamında, ağır teçhizat ve teknik ekipmanlarıyla Elmadağ'a intikal eden kursiyerler, geceyi kendi yaptıkları mevzilerde geçirip, baskın tatbikatlarına karşı senaryo gereği alıkonulmamak için sırayla sabaha kadar nöbet tuttu - Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal: - "Pek çok ülkeden medya mensubu bu programı ilgiyle takip ediyor, katılıyorlar. Burada kazanılan deneyimler, gazeteci arkadaşlarımızın alanda hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik"

Yurthaber 05-10-2022 10:41

Gazeteciler Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmandı

Gazeteciler Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmandı

Yurthaber 01-10-2022 12:45

Gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesine ilişkin 14 sanık hakim karşısına çıktı

Gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesine ilişkin 14 sanık hakim karşısına çıktı

Yurthaber 06-09-2022 20:00

Gaziantep'teki trafik kazasında hayatlarını kaybeden gazeteciler son yolculuklarına uğurlandı

Gaziantep'teki trafik kazasında hayatlarını kaybeden gazeteciler son yolculuklarına uğurlandı

Yurthaber 21-08-2022 13:31

Marmara Depremi'nde yıkıntıların arasında objektifleriyle görev yaptılar

Yerel gazete muhabirliğinden emekli Bülent Güler: - "Depremde sadece binaların sallandığını zannederdik ama bizler evlerimizde hopladık, zıpladık, ters döndük. Sarsıntının bitimiyle ilk önce yakınlarımızdan haber almaya çalıştık" - Yalova Belediyesi kameramanlığından emekli Metin Kar: - "Herkesin acısını görürken biz de yaşadığımız şokla ne çekeceğimizi bilmiyorduk. Bir süre sonra görevim gereği gördüğüm enkazları fotoğraflamaya başladım"

Yurthaber 17-08-2022 11:18

TRT'den Endonezyalı gazetecilere eğitim

TRT'den Endonezyalı gazetecilere eğitim

Yurthaber 23-07-2022 09:22

Hıncal Uluç yoğun bakıma kaldırıldı! Sosyal medyadan duyurdu: Sesi çok kötü geliyordu

Gazeteci Hıncal Uluç'un yoğun bakıma kaldırıldığı duyuruldu. Yazar Tahir Kum, haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Öcal Uluç'la konuştuğunu belirten Kum, Hıncal Uluç'un hastaneye kaldırılmasından dolayı Öcal Uluç'un sesinin çok kötü geldiğini belirtti.

Haber 09-07-2022 18:20

Afrikalı gazeteci medyadaki yabancı düşmanlığı ile mücadele ediyor

Sierra Leone'da 1991-2001 yılları arasındaki iç savaş nedeniyle Avrupa ülkelerine sığınan ve yıllar sonra ülkesine dönen gazeteci İbrahim Seaga Shaw, akademik çalışmaları ve yurt dışındaki sunumlarıyla kitle iletişim araçlarındaki yabancılarla ilgili olumsuz algının düzeltilmesine katkı sağlıyor - Sakarya Üniversitesinde düzenlenen programa katılan Shaw: - "Bütün çabamız, sağduyu, hoşgörü ve insan hakları gazeteciliğinin oluşmasına katkıda bulunmak"

Yurthaber 23-06-2022 15:05

Büyükada'da saldırıya uğrayan gazeteci Serkan Güngör yaralandı

Haber çalışması için gittiği şantiyede Güngör'ü darbettiği belirlenen şüpheli F.A. gözaltına alındı - Serkan Güngör: - "Gazeteci olduğumu söyleyerek sadece bir fotoğraf almak için oraya gittiğimde orada çalışan inşaattakiler bir anda etrafıma toplanarak saldırmaya başladılar. İlk olarak kafama inşaat küreğiyle vuruldu"

Yurthaber 13-06-2022 22:37

Gazetecilerle sosyal medya fenomenlerine Orman Yangını Gönüllü Eğitimi

Gazetecilerle sosyal medya fenomenlerine "Orman Yangını Gönüllü Eğitimi"

Yurthaber 13-06-2022 10:49

GÜNCELLEME - Başakşehir'de inşaat alanında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu cansız bedenine ulaşılan işçinin cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı - Olay yerinde haber çalışması yapan gazeteciler, inşatta çalışan bir grup tarafından darbedildi İŞÇİNİN CESEDİNE ULAŞILDIĞI BİLGİSİ VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 03-06-2022 15:46

Gazeteci Ali Ekber Ertürk'ün cenazesi, memleketi Sivas'ta toprağa verildi

Gazeteci Ali Ekber Ertürk'ün cenazesi, memleketi Sivas'ta toprağa verildi

Yurthaber 25-05-2022 18:35

Ali Ekber Ertürk kimdir? Gazeteci Ali Ekber Ertürk neden öldü? Kaç yaşında hayatını kaybetti, evli mi?

Ali Ekber Ertürk yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybetti. Başarılı gazeteci, son yolculuğuna uğurlandı. Çok sayıda vatandaş internette; Ali Ekber Ertürk kimdir? Gazeteci Ali Ekber Ertürk neden öldü? Kaç yaşında hayatını kaybetti, evli mi? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte başarılı gazetecinin hayatı, biyografisi, kariyeri ve ölüm sebebine ilişkin detaylar....

Haber 25-05-2022 08:17

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na 'poz' tepkisi! Şimdi ne olacak?

Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Say, İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği Karadeniz turuna davet ettiği gazetecilerle alakalı yaptığı paylaşımında "10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur." ifadelerini kullanırken İmamoğlu'na da 'poz' tepkisinde bulundu.

Magazin 06-05-2022 17:05

Son Dakika: Emniyet duyurdu: Sosyal medya üzerinden bazı gazetecileri dolandırmaya çalışan şahıs yakalandı! Başta gazeteci Fatih Altaylı olmak üzere...

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü resmî Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. EGM'nin açıklamasında "Sosyal medya üzerinden bazı gazetecileri dolandırmaya çalışan şahıs yakalandı" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada son günlerde sosyal medya üzerinden e-devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddiası ile başta gazeteci Fatih Altaylı olmak üzere birden fazla gazetecinin dolandırılmaya çalışıldığının anlaşıldığı belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-05-2022 21:02